Akhisarspor 90+5'te yıkıldı! Kasımpaşa ilk kez...

Spor Toto Süper Lig 26. hafta maçında Kasımpaşa, Akhisarspor'u 3-2 mağlup etti. Kasımpaşa ligin ikinci yarısında 9. maçta ilk kez galibiyet aldı.

Akhisarspor 90+5'te yıkıldı! Kasımpaşa ilk kez...
Akhisarspor 90+5'te yıkıldı! Kasımpaşa ilk kez...
GİRİŞ 16.03.2019 18:03 GÜNCELLEME 16.03.2019 18:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Akhisarspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Akhisar Stadı'nda oynanan mücadeleyi 90+5. dakikada gelen golün ardından Kasımpaşa 3-2 kazandı.

 

 

Akhisarspor'un golleri, 32. dakikada Manu ve 62. dakikada penaltıdan Bokila ile geldi. Kasımpaşa'nın sayılarını ise 7. dakikada Koita, 87. dakikada Khalili ve 90+5. dakikada Trezeguet kaydetti.

Bu sonucun ardından Akhisarspor 21 puanda kaldı ve son sıradaki yerini değiştiremedi. Kasımpaşa ise 2019'daki ilk galibiyetini aldı ve 8 maç sonra kazanırken, puanını 34 yaptı.

 

 

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa evinde BB Erzurumspor'u konuk edecekken, Akhisarspor ise deplasmanda Göztepe'ye konuk olacak.

YORUMLAR 4
  • Anadolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Akhisar ve Erzurum maalesef bay bay dedi..3.cu kim olacak bakalım..en yakını gözttepe
    Cevapla
  • yeniismail 5 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlerimizin standartı gözlerimi yaşartıyor. Ceza sahası içinde vücuttan seken topta kendisi dahada olduğu maçta devam diyen Hüseyin Göçek ertesi günü var ın başında aynı pozisyona penaltı verdirtti. Bugün Konya maçında sukubiç in topla oynama isteğine rağmen Cüneyt çakır direk kırmızı verirken Akhisar maçında benzer pozisyon hatta kafaya gelen ayak darbesine sarı kart veriliyor. O yüzden futbol dan iyice soğudum artık ilk yarı var fena değil gibiydi hiç değilse kollanan olmuyordu hatalar vardı herkese oluyordu son haftalarda cücelerin aleyhine var kararı gören oldumu. Olanlar hep onların Leh’ine yorumlanıyor
    Cevapla
  • Kayserili 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu saat snra süperlig akhisar icin bitmiştir gecmiş olsun mutlak kazanması gerekirdi...
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    kendi evinde yenilirsen kume ďüşersin hayirli olsun ne diyek..
    Cevapla