Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe kozu

Şampiyonluk yarışında kritik Fenerbahçe maçını bekleyen Süper Lig'in lideri yine Bosnalı silahına güveniyor. Teknik Direktör Avcı, Kanarya karşısında sonuca Visca organizasyonları ile gidecek.

Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe kozu
Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe kozu
GİRİŞ 08.03.2019 09:48 GÜNCELLEME 08.03.2019 09:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir'de gözler Fenerbahçe karşılaşmasına çevrildi. En yakın rakibi Galatasaray'ın 8 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Turuncu-Lacivertli takımın teknik patronu, Kanarya karşısında sonuca bu sezonun en etkili ismi Edin Visca ile gitmeyi planlıyor.

Hem asist özelliği olan, hem de etkili şutları ile goller atan Bosnalı oyuncu Fenerbahçe karşısında kilit rol oynayacak.

Abdullah Avcı ayrıca orta alanda Arda ve Emre ikilisinin de oyuna daha fazla katkı vermeleri için birebir özel görüşmeler yaptı. 

Edin Visca, Süper Lig'de forma giydiği son 8 maçta 10 gole doğrudan katkı yaptı. 5 gol, 5 asist.

HAYALİ PREMIER LİG

Edin Visca, "Adın hep transfer haberleriyle anılıyor. Hangi ligde oynamak istersin?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"İngiltere Premier Ligi çok beğeniyorum bir de İspanya Ligi'ni (La Liga) beğeniyorum. İnşallah bir gün orada (Premier Lig'de) oynarım. İspanya'da çok teknik oyuncular var ama bence İngiltere Premier Lig futbolun NBA'i gibi gözüküyor. Her futbolcu İngiltere Premier Lig'de oynamak ister."

YORUMLAR 2
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    apo nun en büyük kozu mhk dır. bu kadar rezil top oynayıp 2. yarı 7 macta 6 galibiyet 1 beraberlik alması başka türlü anlatılamaz.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Diyosun
    Cevapla