Kayserispor'a Mensah'tan kötü haber

Beşiktaş maçının ilk yarısında sakatlanarak gözyaşları içinde oyunu terkeden Bernard Mensah bu hafta bıçak altına yatacak.

 Kayserispor'a Mensah'tan kötü haber
Kayserispor'a Mensah'tan kötü haber
GİRİŞ 05.03.2019 09:13 GÜNCELLEME 05.03.2019 09:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Kayseri'de oynanan Beşiktaş maçının ilk yarısında sakatlanarak gözyaşları arasında oyun alanını terkeden Bernard Mensah'tan kötü haber geldi.

 

 

İstikbal Mobilya Kayserispor Basın Sözcüsü Orhan Taşçı, yaptığı açıklamasında Mensah'ın bu hafta bıçak altına yatacağını söyledi.

Orhan Taşçı, "Beşiktaş maçında sakatlanan futbolcumuzda köprücük kemiği çıkık teşhisi kondu. Bu hafta içerisinde ameliyat olacak. Kendisi uzun süre aramızda olamayacak" dedi.

 

 

Mensah'ın 2 ay oynayamayacak durumda olduğunu söyleyen Taşçı, "Mensah'tan 6 ila 8 hafta yararlanamayacağız. Mensah'ın kısa sürede aramıza katılıp eski gücüne kavuşmasını diliyorum" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Çankırılı 5 yıl önce Şikayet Et
    Etme bulma dunyasi Fenerbahçe macinda 5 faul iki elle kesme 0 kart o kadar beddua ettik tutacakti elbet
    Cevapla
  • RAŞİT 5 yıl önce Şikayet Et
    Olacağı buydu mensah her maçta rakiplerini acımasızca biçerken kimse dur demedi sadece FB maçında 5 tane üstüste faul yaptı ve hepsi yaralayıcı faüldü hakem 1 tane sarı kart göstermedi birileride ona yapacaktı elbet inşallah bu sakatlıktan sonra akıllanır
    Cevapla