Erol Bulut: Penaltı verilmeseydi de kimse bir şey diyemez

2-0 kaybettikleri Medipol Başakşehir maçı sonrası Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, "Penaltı verilmezse de kimse bir şey diyemez" dedi.

Erol Bulut: Penaltı verilmeseydi de kimse bir şey diyemez
Erol Bulut: Penaltı verilmeseydi de kimse bir şey diyemez
GİRİŞ 03.03.2019 19:24 GÜNCELLEME 03.03.2019 19:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Lider Başakşehir karşısında istemedikleri bir yenilgi aldıklarını kaydeden Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, “Aslında oyuna baktığımızda çok fazla pozisyon vermedik. Verilen bir penaltı var, geriye düştük sonra. Penaltı pozisyonu bana göre tartışılır, ben farklı yorumlarım hakem farklı yorumlar, başkası farklı yorumlar. Bence penaltı verilmezse de kimse bir şey diyemez. Çünkü ikili mücadele var” ifadelerini kullandı. 

“Bazı futbolcularımız istediğimiz performansı sergileyemedi” 

Oyuncularının 3 gün 120 dakika maç oynadığını hatırlatan Bulut, “Rakip topu çok iyi tutan bir ekip biraz daha az hata yapmış olsaydık ve defansta çıkarken topları kaptırmasaydık farklı olabilirdi. Kaptırdığımız topların birinde penaltıyı kazandılar diğerinde 2. golü attılar. Bunun yanında bizim yakaladığımız pozisyonları daha iyi değerlendirmemiz gerekiyordu. Maalesef bazı futbolcularımız istediğimiz performansı sergileyemedi. Bu gün çok bireysel hatalar yaptık ama sonuçta futbol hatalar oyunudur. Şimdi önümüzdeki Sivas maçına iyi hazırlanıp oradan iyi bir sonuç elde etmek istiyoruz” şeklinde konuştu. 

“Sakatlıklar sıkıntı yaşattı” 

“Elimizdeki sakatlıkların sayısı çok olduğundan dolayı istediğimiz performansı sahada veremedik” diyen Bulut, “Diğer oyuncuların da performansı düşük olunca sıkıntı yaşıyoruz. İkinci yarı futbolcularımızdan ilk yarıdaki performansı alamadık maalesef” diye konuştu. 

YORUMLAR 6
  • Malatyam 5 yıl önce Şikayet Et
    Erol hoca haksızlığa hiç birşey demiyor penaltıda olmasa yenilecektim diyiyor sakatlık falan bahane takım dediğin yedek futbolcularlada kazanabilir eski takımı kazandığı için üzülmedi kimin umrunda bu şehre yazık 2. Sıradan nereye acaba
    Cevapla
  • bencil olma 5 yıl önce Şikayet Et
    Gecen hafta adalet diyodunya erol hoca!! Be oldu simdi duygularinami yenildin
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Maçı verdik diyor
    Cevapla
  • Yilmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Maci verdik mi diyorsun
    Cevapla
  • Malatya 5 yıl önce Şikayet Et
    Eriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle