Aykut Kocaman: İşkence gibi maç!

Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe karşılaşması sonrası basına konuştu.

Aykut Kocaman: İşkence gibi maç!
Aykut Kocaman: İşkence gibi maç!
GİRİŞ 16.02.2019 21:32 GÜNCELLEME 16.02.2019 21:33
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanılan Fenerbahçe - Konyaspor mücadelesi sonrası yeşil-beyazlıların teknik direktörü Aykut Kocaman, Beın Sports'a konuştu.

HAKEME TEPKİ!

 

 

Tecrübeli teknik adam, kırmızı kartın çok yanlış olduğunu belirterek konuşmasına başladı ve "Hiç söyleyecek çok fazla bir şeyim yok. Çok yanlış bir kırmızı kart. Verilmesi gerek kart veriliyor, verilmemesi gereken kart veriliyor." dedi.

Konyaspor'un bulduğu golün şans ve kabilyet ile beraber yakalandığını belirten Kocaman, "O andan itibaren golü bulmak kolay değildi. Biraz şans biraz kalibiyet. İşkence gibi bir maç. 1 puan şu ortamda harika bir sonuç." dedi.

 

 

Konuşmasının devamında hakemlere serzenişlerde bulunun tecrübeli teknik adam, "Şunu anlayamıyorum, Serkan Çınar galiba biri. Söylüyor, bakıyor. Niye bakıyor. Tüm dengeler değişti. Fenerbahçe kendi sahasında. Maçın 1 saate yakın bölümü 10 kişi oynamak. Çok zor." dedi.

Kocaman, son olarak oyuncularını tebrik  ederek konuşmasının bitirdi ve ,"Artık belli bir dönemden sonra topun arkasında olmak oyuncuyu bezdirir ama sürekli geriye doğru koş, topun arkasında ol bezdirir. 1 kişi fazla üstelik. Maçı değerlendirmeyi, mücadele ettiler, topu taşımaya çalıştılar. Kişisel verilerde eksik olduğumuz halde Fenerbahçe'ye yakın oynamışlar. Herkes son damla terine kadar mücadele etmeye çalışmışlar. Bir şey varsa oyunculara değil banadır. Sevgiler, tebrik ederim oyuncularımı." dedi.

YORUMLAR 5
  • Aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğru bir tarafta bilmem kaç defa kovulduğun ama hala gönlünde yatan fb, diğer tarafta ekmeğini yediğin konyaspor. Zor be Aykut.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam işini yapıyor
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    İticisin ve samimiyetten çok uzaksın
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Hoşgeldin Aykut bu açıklamaları geçen sezon niye yapmıyordun. Acaba Fenerbahçe hocası olunca böyle açıklama yapmadın hayırdır. Her zaman her ortamda aynı dürüstlük göstermen lazım.
    Cevapla
  • Anadolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut kocaman her zaman her yerde dürüstçe kivirmadan konuşan adam gibi adam...siz aynaya bakın
    Cevapla