Süper Lig'de Luis Suarez vakası!

Atiker Konyaspor’da Jahovic, attığı golden sonra topu almasına engel olan Evkur Yeni Malatyaspor kalecisi Fabien Farnolle'nin elini ısırdı.

Süper Lig'de Luis Suarez vakası!
Süper Lig'de Luis Suarez vakası!
GİRİŞ 10.02.2019 18:45 GÜNCELLEME 10.02.2019 18:45
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Atiker Konyaspor, Yeni Konya Stadyumu'nda Evkur Yeni Malatyaspor'la karşılaştı. Mücadele 1-1 tamamlanırken maçın önüne çıkan bir olay gerçekleşti. Kıran kırana geçen maçın son bölümleri nefes keserken, ev sahibi takımın beraberlik golünün ardından kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Müsabakanın 85. dakikasında Adis Jahovic'in yer kaldığı pozisyonun ardından maçın hakemi Halil Umut Meler, tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışında topun başına gelen Makedon golcü, Malatyaspor kalecisi Farnolle'yi ters köşeye yatırdı ve skoru 1-1'e getirdi.

Golün ardından Konyasporlu ve Malatyasporlu futbolcular birbirine girdi. Jahovic, topu alıp santra çizgisine gitmek isterken, Beninli kaleci topu vermek istemedi. İki takım oyuncuları arasında kısa süreli bir gerginlik yaşanırken Jahovic, kaleci Farnolle'nin elini ısırdı. Farnolle'nin acı çektiği görülürken, tartışma büyümeden son buldu.

AKILLARA SUAREZ GELDİ

Jahovic'in, Farnolle'nin elini ısırması, akıllara Barcelona'nın golcüsü Suarez'i getirdi. Uruguaylı yıldız rakiplerini ısırmış, ve büyük cezalar almıştı.

YORUMLAR 9
  • konyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir Konyalı olarak her ne kadar tam bir hakem faciası olup Konyasporun hakkı yenilse de ayrıca futbolcularında yanlış hareketleri de olsa iki kadim Anadolu takımı dostun arasını kimse bozamaz. Malatya'yı ve Malatyasporu seviyoruz.
    Cevapla
  • hak 5 yıl önce Şikayet Et
    yanlıç taç dan gelen golden bahsedin biraz
    Cevapla
  • Emrah aydın 5 yıl önce Şikayet Et
    Malatyam,. Aslanım yenmesende yenlmedin,bu lige damgamizi vuracağız ,tüm dünya tanıyacak Malatya , ve. Futbolunu......
    Cevapla
  • osman42kny 5 yıl önce Şikayet Et
    buradan malatyam demekle olmuyor once stadinizi doldurun:)
    Cevapla
  • antekeli 5 yıl önce Şikayet Et
    Taç kararı yanlış oldu o top döndü gol oldu..
    Cevapla
  • Ergin 5 yıl önce Şikayet Et
    Farnollenin yaptığı tabiki iyi bir şey değildi Konya kazanamayacağı bir maça fazla konsantre olmuş. Kazanabileceğini düşünen konyalı kardeşlerimizin maça biraz objektif bakması lazım. Şimdiye kadar işe yarayan bir sistemi tartışacak değilim ama, potansiyelimizi sahaya yansıtsaydık, yediğimizden bir fazlasını rahat bir şekilde atardık sanıyorum. Hakkının yendiğini düşünen konyalı kardeşlerimiz jahoviçin minaya ve guilermeye yapılan fauller sonrasında hangi kartı görmesi gerektiğini söylemesini beklerim. Yinede iki tarafda hakettiği puanı aldı
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    malatya hiçbirşey yapamazsam 0-0 biter mantığıyla gelmiş 11 kişi defans yaptılar konyasporda kilidi açmak için mecbur risk aldı pozisyon verdi maçı stadda izlediğim için çok net gözüküyordu bu durum. Malatya galibiyet için oynasa kazanır yada kaybeder ama çok farklı bir maç olurdu. Malatyalı oyuncular yerden kalkmadı maç boyu hakemde buna çanak tuttu.bu şekilde puan almaktansa yenilmeyi yeğlerim. adis'in golden sonra yaptığı hareket de tasvip edilmez ama iki tarafta o topu eline alınca ne olacaksa çocukça davranışlar yaptı. Sonuçta malatya iyi bir takım ama konyaspor aykut hoca geldikten sonra gelişme kaydetti kalite olarakta malatyanın gerisinde değil iki maçta 4 puan aldık zaten
    Cevapla
  • yaman 5 yıl önce Şikayet Et
    tebrik ederim haklı yorumunuzdan,yahoviç ilk minaya yapdıgı faullde atılmalıyıdı hakem var a bile bakmadı penaltı pozisyonundada bakmadı yazık etti malatyaya neyse bunun ceremesini çeker konya merak etmeyin
    Cevapla
  • m.akif 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen yanlış maçı izledin sanırım ilk yarı pozisyonu yoktu malatyanın ayrıca topla oynama istatistiklerinede bakarsan anlarsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle