Başakşehir evinde yara aldı!

Spor Toto Süper Lig 21. hafta maçında Başakşehir, evinde BB Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldı.

Başakşehir evinde yara aldı!
Başakşehir evinde yara aldı!
GİRİŞ 09.02.2019 17:57 GÜNCELLEME 09.02.2019 18:17
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Medipol Başakşehir, evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan mücadele karşılıklı gollerin ardından 1-1 sona erdi.

Başakşehir 11. dakikada Opseth'in kendi kalesine attığı golle öne geçerken, BB Erzurumspor'a beraberliği getiren gol 75. dakikada Egemen Korkmaz'dan geldi.

Bu sonucun ardından 3 maçlık galibiyet serisi sona eren Başakşehir puanını 45 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Ligde kalma yarışındaki BB Erzurumspor'un galibiyet hasreti 8 maça çıktı ve Mehmet Özdilek'in ekibi puanını 18 yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Başakşehir deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacakken, BB Erzurumspor ise evinde Sivasspor'u konuk edecek.

 

Stat: Çaykur Didi

Hakemler: Halis Özkahya, Alpaslan Dedeş, Hakan Yemişken

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Moroziuk, Awaziem, Abarhoun, Melnjak, Azubuike (Dk. 75 Samudio), Saadane (Dk. 88 Musa Çağıran), Aatıf, Umar (Dk. 26 Nakoulma), Boldrin, Muric

Antalyaspor: Boffin, Nazım Sangare, Diego, Chico, Salih Dursun, Charles, Hakan Özmert, Doğukan Sinik (Dk. 62 Serdar Özkan), Fredy (Dk. 83 Zeki Yıldırım), Amilton, Mevlüt Erdinç (Dk. 90 Drole)

Goller: Dk. 6 Muric (Çaykur Rizespor), Dk. 68 Mevlüt Erdinç (Antalyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 11 Saadane, Dk. 43 Azubuike (Çaykur Rizespor), Dk. 14 Salih Dursun (Antalyaspor)

YORUMLAR 17
  • sabir 5 yıl önce Şikayet Et
    Mayisa cok var daha puan kaybetmesi normal Cunku her sampiyon takim puan kaybediyor bence basaksehir mutlu sona ulasacaktir
    Cevapla
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    basaksehir balonu patladı, 40 yasinadaki adamlarla bu kadar oluyor. basaksehir 3. olursa öpüp başına koysun.
    Cevapla
  • Zahid 5 yıl önce Şikayet Et
    kadroda neden Başakşehir yerine Antalyaspor yazıyor
    Cevapla
  • Taraftarca 5 yıl önce Şikayet Et
    Büyük takım olmak kolay iş değil, Başakşehir kendisini Barcelona zannediyor sanki, o kadar ciddiyetsiz ve lüzumsuz paslaşmalar, o kadar macera ve fantezi arıyorlar ve o kadar gevşekler ki 2-3 hafta yenilip gerçek yerlerine iniverirler.
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Erzurum düsmez. Kasimpasa Edouk u nasil birakti hala anlamis degilim. Ayrica Obartan cok iyi bir transfer. Erzurumspor taraftariyla Süper Ligde kalmayi hak eden bir Kulüb.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle