G.Saray ile adı anılan Diagne için flaş açıklama!

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Mbaye Diagne'nin Galatasaray'a transfer olacağı iddialarına ilişkin açıklamada bulundu.

G.Saray ile adı anılan Diagne için flaş açıklama!
G.Saray ile adı anılan Diagne için flaş açıklama!
GİRİŞ 29.01.2019 16:26 GÜNCELLEME 29.01.2019 16:26
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 20 golle tamamlayan futbolcuları Mbaye Diagne'nin Galatasaray'a transfer olacağı iddialarına ilişkin, yaptığı açıklamada, "Diagne'ye teklif sunulabilir ama kulüp başkanı Turgay Ciner bunu kabul eder mi bilmiyorum." diye konuştu.

 

 

Transferde bazı şeylerin kısa sürede netleşeceğini aktaran Hasan Hilmi Öksüz, "Bana göre bu transferin gerçekleşme ihtimali yok ama kararlar Turgay Ciner'e ait. Bu konuda olumlu ya da olumsuz kararlar verebilir ama takımın yapısı itibarıyla böyle bir şeyin mümkün olmadığını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Lacivert-beyazlı kulübün başkan vekili, Galatasaray'da forma giyen eski futbolcuları Eren Derdiyok'un Diagne transferinde takasta düşünülüp düşünülmeyeceği ile ilgili, şunları kaydetti:

 

 

"Eren Derdiyok'un Galatasaray'dan aldığı parayı Kasımpaşa vermez. Kasımpaşa o rakamlara futbolcu oynatmıyor. Diagne'nin de aldığı para belli. Turgay Ciner'in takas karşılığında bir oyuncu vereceğini zannetmiyorum ancak nakit para olayı gündeme gelirse o ayrı. Galatasaray, Eren'den kurtulmak istiyor. Eren, Kasımpaşa'nın vereceği parayı kabul eder mi onu da düşünmek gerekiyor. Anlaşılan bir pazarlık masaya yatırılmış. Sonuç ne çıkar bilmiyorum. Söyleyebileceğim net bir şey yok. Beklemek gerekiyor."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • Turgtu 5 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraya diane gelecektir bence çünkü trezeguet de gelecektir ondan kasım paşa da onunla beraber iyi oynuyor
    Cevapla
  • muzo 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş alsaydı hiç fena olmazdı ama Galatasaray şampiyon olmak istiyorsa Diagneyi almalı.
    Cevapla
  • TürkMücahid 5 yıl önce Şikayet Et
    katar takımı 12-13 mil euro verdi ???
    Cevapla
  • GS1905❤️ 5 yıl önce Şikayet Et
    Kop geeeelllll aslaaannn
    Cevapla
  • aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    gs kulübünde baska bir hoca olsaydi transferler coktan bitmisti terim hergelisinde mutlak tüm yönetimlerle catismistir baskan ve yönetimi kucük gören bir hoca nin kulüple iliskisi kesilmelidir
    Cevapla
  • aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hoca Galatasarayın Öz çocuğudur.asla takımı zor durumda bırakmaz arkadaş.
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Hoca ne derse o olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle