Çiftpınar'dan açıklama! "Aklımızda bir takım var"

Sadık Çiftpınar, 2 büyük kulübün kendisiyle ilgilendiğini ve transferde Yeni Malatyaspor'a mümkün olan en çok parayı kazandırmak istediğini söyledi.

Çiftpınar'dan açıklama! "Aklımızda bir takım var"
Çiftpınar'dan açıklama! "Aklımızda bir takım var"
GİRİŞ 04.01.2019 17:23 GÜNCELLEME 05.01.2019 00:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış


Yeni Malatyaspor'da forma giyen Sadık Çiftpınar, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer ilgisi hakkında TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Yerli Puyol olarak anılan stoper oyuncusu, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye bonservis mesajı gönderdi.

Sadık Çiftpınar, "İki tane büyük camianın ilgilendiğini biliyorum. Önce kulüplerin anlaşması lazım. Başkanımız kulüp menfaatleri doğrultusunda görüşmeleri yapıyor. Ben de buradan ayrılırken Yeni Malatyaspor'a kazandırabildiğim kadar çok kazandırmak istiyorum. Eksiklerim var ama artık 26 yaşındayım, bir adım daha ileri gitmek istiyorum. Şu an iki tane büyük camia benimle ilgileniyor. Bu gurur verici." dedi.

 

 

"AKLIMIZDA BİR TAKIM VAR"

Sözlerinin devamında, "Benim, eşimin ve ailemin aklında tabi bir takım var ama önce kulüplerin anlaşması lazım. Ondan sonra ben fikrimi söyleyeceğim. Milli takımı hak ettiğimi düşünüyorum. Çalışmaya devam edeceğim. Zamanı geldiğinde inşallah milli takım şansımı değerlendireceğim." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • Malatya li 5 yıl önce Şikayet Et
    Malatyalılar in tabiriyle senin Allah'ına gurban TERMİNATÖR...
    Cevapla