Kayserispor'da maaş krizi! ihtar çektiler

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor'da 9 futbolcu alacaklarından dolayı kulübe ihtar çekti.

Kayserispor'da maaş krizi! ihtar çektiler
Kayserispor'da maaş krizi! ihtar çektiler
GİRİŞ 26.12.2018 13:39 GÜNCELLEME 26.12.2018 13:40
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da futbolcular kazan kaldırdı. Akhisar maçı öncesi kulübe ödeme için ihtar çeken 9 oyuncu için devreye başkan Erol Bedir girdi.

 

 

Maddi anlamda sıkıntılar içerisinde olan ve sportif başarıdan da geride kalan Kayserispor'da borç gırtlağı geçti. Başkan Bedri, katıldığı bir televizyon kanalında, "140 milyon TL borç var. Faizler arttı. Ödemeleri güncel kur üzerinden yaptık.Borçlar arttı. Ödeme konusunda sıkıntı çekiyoruz, sportif başarıda olmadı." dedi.

Futbolcuların alacaklarından dolayı kulübe ihtar gönderdiklerini söyleyen Başkan Bedir, "Akhisarspor maçı öncesinde 9 futbolcumuz, kulübümüze ödeme için ihtar çekmişti. Ben, bir kaynak buldum. Bulduğum kaynak ile ihtar çeken oyuncalara ödeme yapmak yerine ihtar çekmeyen futbolculara para ödedim. İhtar çeken oyuncular da, görüşmeler neticesinde uzlaştılar. Bir takım ödemeler de yapıldı. Ancak yine de devre arasında yapılması gereken ödemeler var" diye konuştu. (Sporx)

 

 

YORUMLAR 7
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef tüm kulüplerde aynı sıkıntı var.Bunun çareside başarıdan önce kendine gelmek.Bizim gençlere önem verme zorunluluğumuz ortaya çıkıyor.Kendi gençlerimizi uluslararası düzeye çıkarana kadarda biz UEFA veya FİFA müsabakalarına katılmayalım.Bir futbolcuya trilyonlar bir hocaya trilyonlar ödemeye kalkarsak boyumuzdan büyük harcamalar yapmış oluruz.Buda sonuçda hüsrana yol açar.
    Cevapla
  • VTNDAŞ38 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin zihniyeti hep böyle hakkıni arayana değil köşede suspus oturana para ödeme yapiyorlar sanayideki zihniyet de aynısı al birini vur ötekisini..
    Cevapla
  • Kayserisporlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Recep Mamur senide unutmadik
    Cevapla
  • Kayserisporlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Süleyman Hurma eserinle gurur duy
    Cevapla
  • Camlica 5 yıl önce Şikayet Et
    Gönder hocayi. Hocanin sucudur. Eskiden hemen hemen her köyde su degirmeni vardi. Ahali hem misirini hemde bugdayini ögütür yani un yapardi öyle bir bereket vardiki herkesin cebinde parasi pulu vardi millet banka nedir faiz nedir bilmezdi simdi. Bu degirmenleri yel aldi. Hazirin parasinida el aldi. Yönetici demek günü kurtarmak degil bak Ts. Altyapiya. Ünal hoca cok bildiginden degil alt yapinin sayesinde. Su an tabelada 2. bilmem anlatabildimmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle