Maça VAR damgası! İki gol iptal edildi

Beşiktaş'ın Kasımpaşa maçının hemen başında attığı gol, VAR nedeniyle geçersiz sayıldı. Ardından Kasımpaşa'nın 2. golü iptal edildi.

Maça VAR damgası! İki gol iptal edildi
Maça VAR damgası! İki gol iptal edildi
GİRİŞ 22.12.2018 20:09 GÜNCELLEME 22.12.2018 20:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ile Kasımpaşa, Süper Lig'in 17. haftasında karşı karşıya gelirken önce Beşiktaş'ın maçın 3. dakikasında bulduğu gol, ardından Kasımpaşa'nın 21. dakikada attığı gol, VAR kararı ile geçersiz sayıldı.

 

 

Karşılaşmanın 3. dakikasında Adem Ljajic'in kullandığı frikiği Ramazan çelerken dönen topta Lens vurdu, Dorukhan tamamladı ve top ağlara gitti.

Cüneyt Çakır önce golü verirken ardından VAR'dan gelen uyarı nedeniyle pozisyonu kendisi izledi. Lens'in topa elle hamlede bulunduğunu belirten Çakır, gol kararını iptal etti.

 

 

DIAGNE'NİN GOLÜ ÖNCESİ FAUL

Maçın 21. dakikasında ise Kasımpaşa'nın attığı gol, VAR'a takıldı. Diagne ile ikinci golü bulan Kasımpaşa, attığı gole sevinirken VAR'dan gelen karar ile bu sevinçleri kısa sürdü.

Cüneyt Çakır, VAR'dan pozisyonu izlerken golden önce Pavelka'nın Medel'i düşürdüğünü belirtti ve golü iptal etti.

Öte yandan gol sevinci sırasında maske takan ligin gol kralı Diagne, hakem Cüneyt Çakır tarafından sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. Ancak kural gereği gol iptal edilse de sarı kart iptal edilemiyor. Diagne, bu sebepten dolayı Kasımpaşa'nın Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçta oynayamayacak.

YORUMLAR 2
  • Fert 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal Kasımpaşa m
    Cevapla
  • Bjk 5 yıl önce Şikayet Et
    Cok yazık
    Cevapla