Lider Başakşehir'e bir çelme daha!

Spor Toto Süper Lig 17. hafta maçında lider Başakşehir deplasmanda Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Geçen hafta Galatasaray ile berabere kalan Başakşehir, bu kez Alanyaspor engeline takıldı.

Lider Başakşehir'e bir çelme daha!
Lider Başakşehir'e bir çelme daha!
GİRİŞ 22.12.2018 18:18 GÜNCELLEME 22.12.2018 18:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış


Süper Lig'de ilk yarının son haftasında lider Başakşehir, Alanya deplasmanından 1-1 beraberlikle ayrıldı. Başakşehir 41. dakikada Visca'nın golüyle öne geçti. Alanyaspor'da Junior Fernandes 63. dakikada skoru eşitledi. Kalan bölümde iki takım da pozisyonlar bulsa da skor değişmedi ve maç berabere bitti.

 

 

Alanyaspor'da 87. dakikada Welinton Arda Turan'a yaptığı sert faul sonrası VAR kontrolü sonrası kırmızı kart gördü.

Geçen hafta Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Başakşehir bu kez de Alanyaspor ile aynı skorla berabere kaldı.

 

 

Bu sonucun ardından Başakşehir puanını 35'e, Alanyaspor ise 18'e çıkardı. Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında Alanyaspor evinde Sivasspor'u ağırlayacak. Başakşehir ise deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak.

Stat: Bahçeşehir Okulları 

Hakemler: Ali Palabıyık, Kerem Ersoy, Serkan Olguncan 

Aytemiz Alanyaspor: Haydar Yılmaz, Baiano, Merih Demiral, Tzavellas, Nsakala, Sackey (Dk. 46 Welinton), Taha Yalçıner, Villafanez (Dk. 90+1 Maniatis), Efecan Karaca, Junior Fernandes, Bobo (Dk. 10 Djalma) 

Medipol Başakşehir: Mert Günok, Caicara, Mahmut Tekdemir (Dk. 45+1 Attamah), Da Costa, Clichy, İrfan Can Kahveci, Visca, Mossoro (Dk. 71 Bajic), Napoleoni (Dk. 66 Arda Turan), Gökhan İnler, Adebayor 

Goller: Dk. 41 Visca (Medipol Başakşehir), Dk. 63 Junior Fernandes (Aytemiz Alanyaspor) 

Kırmızı kart: Dk. 86 Welinton (Aytemiz Alanyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 21 Taha Yalçıner, Dk. 51 Merih Demiral, Dk. 72 Baiano (Aytemiz Alanyaspor), Dk. 36 Caicara, Dk. 79 Bajic (Medipol Başakşehir) 

YORUMLAR 3
  • kthy43... 5 yıl önce Şikayet Et
    sonun başlangıcı... şampıyon cimbom.
    Cevapla
  • ddddd 5 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir şampiyon falan olamaz. Yeni Malatya ile Kasımpaşa'nın oyunları bunlardan daha iyi. Bunlar bir tane gol atıp üzerine yatma sistemi ile çok maçı kaybederler böyle.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehirin tek gol atıp üstüne yatması da sıktı artık
    Cevapla