Ahmet Çakar: 'Rize'nin buz gibi golü...'

Eski hakem ve hakem yorumcusu Ahmet Çakar, Rizespor'un Galatasaray karşısında bulduğu ancak iptal edilen gol ile ilgili konuştu.

Ahmet Çakar: 'Rize'nin buz gibi golü...'
Ahmet Çakar: 'Rize'nin buz gibi golü...'
GİRİŞ 08.12.2018 21:14 GÜNCELLEME 08.12.2018 21:15
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Rizespor ile karşı karşıya geldiği mücadelede tartışmalı bir pozisyon yaşandı.

 

 

Karşılaşmanın 71. dakikasında Rizespor'un sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda arka direğe açılan topa Samudio kafayı vurdu ve ağları sarstı. Ancak öncesinde hakem, Aminu Umar'ın Fernando Muslera'ya faul yapıldığını belirten düdüğünü çaldı ve golü vermedi. Rizesporlu oyuncular bu pozisyonun üzerine ciddi itirazlarda bulundu.

AHMET ÇAKAR: "BUZ GİBİ GOL"

 

Ahmet Çakar, pozisyonun gol olduğunu belirten bir paylaşımda bulunurken; "Türk hakemlerine hiç bir saygım kalmadı. Yazıklar olsun. VAR falan hikaye. Kim bağırdıysa ona kıyak yapıyorsunuz. Rize'nin attığı 2. gol, buz gibi gol. Öpsünler VAR'ınızı yoğunuzu.  MHK derhal istifa et. Kötü işler oluyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 35
  • metin 5 yıl önce Şikayet Et
    bir futbolumuz vardı onun anası ağlattılar. federasyonun başına futboldan anlayan dürüst biri gelmeli baştan aşağı yönetim değişmeli yoksa herşey boş
    Cevapla
  • osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi galatasaray yönetimi bu haksızlığada bir cevap versin
    Cevapla
  • Tarafsız 5 yıl önce Şikayet Et
    bu amca gündemde kalkmak için neler de yapıyor.6 pas içerisinde kaleciye dokunmak bile faul değilmiydi.sanki eskiden öyleydi değilmi Ahmet Amca.
    Cevapla
  • Tarafsız 5 yıl önce Şikayet Et
    arif gören kardeşim ben GS'li değilim.fakat rizeli oyuncunun muslera'ya yaptığı açık bir şarj ve önünü kapatması var görünen öyle bende buna göre yorum yaptım.ayrıca Ahmet ÇAKAR popularitesinin kaybolmaması için bu gibi konuları çok iyi ajite etmiyormu sizce de?
    Cevapla
  • arif gören 5 yıl önce Şikayet Et
    GS'lılar; 15 gündür her platformda, ağlama, sızlama, tehdit, su koyverme vb. tüm atraksiyonları yaptınız ve dün gece de hakem bu çabalarınıza karşılık GS'a bir ödün verdi. Muslera Rizeli oyuncuyu arkadan tutup hareket etmesini engelliyor, ama faulü Rizeli futbolcu yapmış sayılıyor. Buna kargalar bile gülmeye tenezzül etmez. TFF ve MHK hediyenizi verdi, artık bir sussanız iyi olacak.
    Cevapla
  • Angara 5 yıl önce Şikayet Et
    Erman toroğlunun izlenmesi nedeniyle Ne yapsın dikkat. Çekecek
    Cevapla
  • Samii 5 yıl önce Şikayet Et
    Hilmi ok la erman toroğlu trt arşivi var açın bakın kaleciyi engellemeleri canlandırmışlar. Kural değiştiyse bilmem ama orada bu harekete faul demişler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle