Burak Yılmaz için görüşmeler resmen başladı!

Beşiktaş, Burak Yılmaz'ı devre arasında kadorsuna katmak için Trabzonspor'la görüşmelere resmen başladı.

Burak Yılmaz için görüşmeler resmen başladı!
Burak Yılmaz için görüşmeler resmen başladı!
GİRİŞ 04.12.2018 11:42 GÜNCELLEME 05.12.2018 12:03
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış


Haber7 Spor Servisi

Beşiktaş yönetimi Burak Yılmaz için Trabzonspor'a ilk teklifini yaptı. Siyah-Beyazlılar Burak Yılmaz için bonservis isteyen Trabzonspor'a Vagner Love ve kiralık olarak Larin'i teklif etti.

Burak Yılmaz, Mustafa Pektemek ve Güven Yalçın üçlüsüyle sezon sonuna kadar gidebileceğini söyleyen Şenol Güneş, Love ve Larin'i Burak Yılmaz transferi için gözden çıkardı.

Burak Yılmaz'ı Çin ekibi Beijing Guoan'dan transfer ederken 4 milyon avro bonservis bedeli ödeyen Bordo-Mavili yönetimin tecrübeli futbolcudan bonservis beklentisi olduğu ve bu zararı bir miktarda olsa azaltmak istediği öğrenildi.

Fikret Orman sinyali verdi

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Derin Futbol programına katılan Beşiktaş başkanı Fikret Orman kendisine yöneltilen Burak Yılmaz sorusuna açık kapı bıraktı. Fikret Orman açıklamasında ''Burak Yılmaz'ı çok severim. Burak Yılmaz'ın babasını da çok severim ve iyi tanırım zaten kendisi adaşımdır. Burak Yılmaz her zaman Beşiktaş taraftarı olduğunu açıkça ifade etmiştir. Burak Yılmaz buradan ayrılırken takıma ihanet etmemiştir. Burak Yılmaz'ı buradan gönderirken takas olarak kullandılar sonrasında Galatasaray maçında yaşanan penaltı pozisyonu sonrası taraftar ile bir sıkıntı yaşadı. Ben her zaman söylüyorum Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a hiçbir zaman ihaneti olmamıştır ve çok sevdiğim bir oyuncudur. Bunları onu Beşiktaş'a transfer etmek istediğim için söylemiyorum bunu yıllar önce yine söylemiştim ve her zaman söyleyeceğim. Bizim için şuan transferden daha önemli olan devre arasına kadar kayıpsız gitmektir. Burak Yılmaz'ı transfer edeceğiz desem olay farklı yerlere gider onu transfer etmeyeceğiz desem olay yine farklı yerlere gider. Bu konulara devre arası geldiğinde bakarız.'' ifadelerine yer verdi.

 

 

YORUMLAR 35
  • halil 5 yıl önce Şikayet Et
    VAR Geldi. Burak YILMAZ ın degeri yarı yarıya azaldı.
    Cevapla
  • Fatih CAN 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi, İyi... Bende bi GS li olarak Galatasaray a gelecek diye üzülüyordum. Şimdi Beşiktaş düşünsün.
    Cevapla
  • leonardo da vinççi 5 yıl önce Şikayet Et
    ulan size gelse mumla ararsınız gol atacak oyuncunuz yok hala konuşuyorsun hadi oradan
    Cevapla
  • Er ka 5 yıl önce Şikayet Et
    Takım 1 kişi eksik oynar yine almam arkadaş
    Cevapla
  • Erdal 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş a yazık olacak.
    Cevapla
  • Fırtına 61 5 yıl önce Şikayet Et
    Paraları hazırlayın o zaman... Burak'tan hem kurtulacağız, hem de üstüne para alacağız. Birde takımımızda huzur olacak... Bundan daha büyük mutluluk olur mu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle