Bilal Başacıkoğlu gözyaşlarını tutamadı

Trabzonspor mağlubiyetinin ardından Kayserisporlu futbolculara yoğun protesto vardı. Bir pozisyonda yanlış pas atan Bilal Başacıkoğlu, taraftar tepkilerinin ardından soyunma odasına giderken gözyaşlarını tutamadı.

Bilal Başacıkoğlu gözyaşlarını tutamadı
Bilal Başacıkoğlu gözyaşlarını tutamadı
GİRİŞ 02.12.2018 12:18 GÜNCELLEME 02.12.2018 12:22
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Tepkilerin odağında ise mücadelenin son dakikasında mutlak gol şansını değerlendiremeyen Bilal Başaçıkoğlu yer aldı.

 

 

Kapalı Kale Taraftar Derneği üyeleri, sezon başından bu yana destekledikleri Kayserisporlu oyuncuları, "Formanızı çıkarın, bırakın gidin" diyerek protesto etti.

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın maçın hakemi tarafından itirazları nedeniyle ihraç edildiği, sağ bek Lopes'in kart cezalısı duruma düştüğü ve defansın önemli isimlerinden Sapunaru'nun aldığı darbe sonucunda burnunun kırıldığı karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı taraftarlar takıma tepki gösterdi. Bordo-mavili ekibin 1-0 önde olduğu mücadelenin son dakikalarında oyuna giren Bilal Başaçıkoğlu'nun konuk takım kalecisi Uğurcan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaptan Umut Bulut'un arkasına doğru atması ve Kayserispor'un beraberlik şansını kaçırması nedeniyle 23 yaşındaki oyuncu taraftarlar tarafından protesto edildi. Başaçıkoğlu'nun, soyunma odasına gittiği sırada gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Öte yandan hafta içinde İzmir'de Altay ile Ziraat Türkiye Kupası maçında karşı karşıya gelecek sarı kırmızılı ekip, Süper Lig'in 15'inci haftasında ise Akhisarspor ile karşılaşacak. Altay maçında forma giyemeyecek olan Lopes'in kart cezası bu karşılaşmayla birlikte sona erecek ve Portekizli oyuncu hafta sonu ligde oynanacak olan Akhisarspor maçında sahadaki yerini alabilecek.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Sezon basinda besiktas istemisti seni sen kaysetiyi tercih ettim demistin gel besiktasa futbol hatalar oyunudur. Maalesef Turkiyede futbol kulturu bu kadar.
    Cevapla
  • GS1905❤️ 5 yıl önce Şikayet Et
    Come to Galatasaray Bilal
    Cevapla
  • Adler 5 yıl önce Şikayet Et
    Üzülmeyin olur birğün ya hayret ya ğayret sabir sabir..
    Cevapla
  • Kayseri 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu cocugun ne sucu var teknikdröktör diye getirilen sahis teknikdröktör lügü bilmiyorsa
    Cevapla
  • hakan yigit 5 yıl önce Şikayet Et
    herkes hata yapabilir, futbol hatalarin oyunudur, en az hata yapan kazanir, kimse kimseyi boyle suclamasin, bu sadece bir oyun. herkese ekmegi, yazik gunah etmeyin beyler
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    bir takım sezon boyu hatalar ile dibi boylamışsa hakediyordur protestoyu, kayserisporun bu sezon doğru yaptığı birşey yokki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle