'Beşiktaş maçının tesadüf olmadığını gösterdik'

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında lider Medipol Başakşehir'i 1-0 yenen Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Hakan Keleş, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

'Beşiktaş maçının tesadüf olmadığını gösterdik'
'Beşiktaş maçının tesadüf olmadığını gösterdik'
GİRİŞ 01.12.2018 19:57 GÜNCELLEME 01.12.2018 19:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

 

 

 

Keleş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Lider takımı yenmenin keyfini yaşıyoruz. Oyuncularımız çok iyi mücadele ettiler. Rakibimiz, ligin en iyi organize olan takımlarından biri. Beşiktaş galibiyetinin tesadüf olmadığını gösterdik." dedi. 

Medipol Başakşehir'i yenmenin kolay bir iş olmadığının altını çizen Keleş, "Taktiksel değerlendirmeyi iyi yaptık. Oyuncular da buna bağlı kalınca, kazanmayı bildik. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Deplasmanda daha iyi oynayan bir takımız. Sonuçta ligde herkes herkesi yeniyor. Kolay rakip diye bir şey yok." diye konuştu.

 

 

Hakan Keleş, son 3 maçta 7 puan aldıklarının hatırlatılması üzerine, "Elimizden geldiğince çok çalışıyor, rakipleri çok iyi analiz ediyoruz. Gereken yerleri düzeltince, bu sonuca yansıyor. 7 puanı almasaydık kötü duruma düşecektik. Şu an biraz rahatladık. İçerde iki maçımız var. Onları da alırsak iyice rahatlamış oluruz." ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 3
  • Nizami Alem 5 yıl önce Şikayet Et
    Selam SİVASSPOR...
    Cevapla
  • VTN58 5 yıl önce Şikayet Et
    Insallah seni Türk futboluna kazandıriz hocam daha başarili nice maclara.
    Cevapla
  • sssssss 5 yıl önce Şikayet Et
    sivasspor bey diyeceksiniz
    Cevapla