Aykut Kocaman imzayı attı!

Atiker Konyaspor anlaşmaya vardığı teknik direktör Aykut Kocaman ile resmi sözleşme imzaladı.

GİRİŞ 19.11.2018 12:49 GÜNCELLEME 19.11.2018 15:15
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış


Yeşil beyazlı takımda 3. kez göreve getirilen Aykut Kocaman 2,5 yıllık sözleşmeye imza attı.

 

 

İmza töreninde konuşan Aykut Kocaman'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

'Ayrıldığım günü unutamadım'

 

 

"Buradan ayrılırken çok alışılmış bir ayrılık değildi. Ayrılık süreci, hayatımda yaşadığım en güzel şeylerden biriydi. Demek ki yaptıklarımız bitmemiş ki, o günden çok daha iyi bir karşılama yapıldı ve ben yeniden buradayım. Umarım şu anki mutluluk ve gurur bu şekilde devam eder. Tekrardan herkese teşekkür ediyorum. Konyaspor'a yeniden döndüğüm için mutlu ve gururluyum. 

Uzun süredir beraber olduğumuz çok belli aşamaları çok büyük sıkıntılarla geldiğimiz bir dönemde Konyaspor'un Süper Kupa'yı aldığını görmek çok güzeldi. Umarım şu andan itibaren devamı gelir.

'Sıkıntılı bir dönem geçirdim'

Geçen sezon çok sıkıntılı bir dönem geçirdim, sadece saha içerisinde değil, saha dışarısında da bu sıkıntılar vardı. Bir reaksiyon vermem gerekiyordu ve 4-5 ay ara vermek istedim, futbolun çok içerisine kalmadım. Belki de sezon sonuna kadar bu ara devam eder diye düşünüyordum.  Son birkaç aydır takımlar ne yapıyor diye incelemeye başladık.

Bugün bir avantaj, bir de dezavantajımız var. Ortalamak olarak Konyaspor takımı seviyesini yükseltti. 5-6 yıl evvelki haliyle çok fark var. En sıradan taraftardan, yönetime kadar. Doğal olarak oyuncular da, taraftarlar da bir adım daha fazlasını istiyor.
 
Burada bulunduğum ilk ve son dönemim oldukça sıkıntılıydı. Kırılma anlarının olduğu günler oldu. Her gün hatalarımızı onarıp, doğrularımızı artırmaya çalıştık. Bugün dezavantaj da olsa, Konyaspor'u sonuca ulaşacak kudrette görüyorum.
 
Konyaspor Kulübü bu oyundaki rolünü büyütmek istiyor. Bunun için de benim seçilmiş olmam benim için gurur verici. Bugün çok güzel bir gün. Hem benim için hem Konyaspor için. Esas olan şu; istekler büyük, inşallah ilerisi için hayırlı olur.
 
F.Bahçe ve milli takım sorusunu yanıtsız bıraktı
 
Kocaman, Milli takım ve F.Bahçe'ye ilerleyen zamanda dönüp dönmeyeceğiyle ile ilgili soruya ise, "Bugün farklı konulara kayarak işin şeklini bozmayalım. Gücüm yettiğince doğru davranmaya çalışıyorum. Hayat, insanlara ne getirip götürür bilemeyiz. Birbirimizi hırpalamaya gerek yok.' yanıtını verdi.
 
G.Saray maçı

6 aylık aradan sonra çok sert bir Galatasaray maçıyla başlayacağız. Belki daha fazla yapılanma tarafına götürecek, belki de yapılanmayla beraber başka ne yapabileceğimizi görebileceğimiz bir maç olacak. Umarım cuma akşamı futbol şansı denen şey yanımızda olur.
 
Umarım mahçup olmayız. Ama mahçup olmamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu oyun içindeki en bilinen doğrularla en iyisini yapmak için çalışacağız. Bunun sözünü verebilirim.

YORUMLAR 7
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun Aykut Hoca... Senin 3 Temmuz'da takımının başında dik durman karakterini ortaya koyan önemli bir örnektir. Konyasporda da Fenerbahçe'de olduğu gibi şampiyon olmanı temenni ederiz. İlerde nasip olursa da tekrar Fenerbahçe Teknik direktörü olarak sizi görmek isteriz
    Cevapla
  • Konyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'nin başına geçecem diye güle oynaya gitmiştin. Kovuldun geldin ''O günü unutamadım'' olur şimdi. Konyaspor çok büyük bir hata yaptı... Rıza Hoca'dan daha fazla bir şey veremezsin bu takıma.
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Rıza Hoca neden bıraktı? Takımın başında kalsaydı...
    Cevapla
  • Ferhat42 5 yıl önce Şikayet Et
    Hosgeldin hocam. Yuregini ortaya koyacagindan eminiz. Vefasi ile cefasi ile Basimizin tacisin. Iyiki geldin hosgeldin.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Tipki fenerde disaroya bunun adamlari bilgi sizdirdiysa Konyasporda da yine klup icinde bunun adamlari Riza hocanin ayagini kaydirdi yoksa konyaspor cok iyi top.oynuyordu Riza hoxca sayesinde. Simdi Aykut hocayla yine sıkıcı futbola do ecez.
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    He iyi futbol oynayacağız diyen Fenerbahçe'nin hali ortada... Aykut Hoca taktiği oynayan takımlar Avrupa'da şampiyon... Eskiden kazanınca mutlu oluyorduk. Şimdi kazanınca sıkıcı mı oluyor?
    Cevapla
  • Anadolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu mübarek günde inşallah hayırlara vesile olur..her iki tarafada hayırlı olsun..kandilimiz mübarek olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle