VAR, Beşiktaş maçına damga vurdu!

Beşiktaş - Sivasspor maçında Sivasspor'un attığı gol ile Beşiktaş'ın kazandığı penaltı VAR izlemesinin ardından iptal edildi.

GİRİŞ 11.11.2018 23:18 GÜNCELLEME 12.11.2018 08:29
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Sivasspor ile oynadığı mücadelede iki kritik VAR kararı çıktı ve Sivasspor'un attığı gol ile Beşiktaş'ın kazandığı penaltı iptal edildi.

 

Önce 69. dakikada Sivasspor'da sağ kanattan Torje'nin kullandığı serbest vuruşta kale önünde bomboş kalan Robinho kafayla topu ağlara yolladı: Ancak yapılan VAR incelemesinin ardından serbest vuruşun kullanıldığı sırada Robinho'nun savunmanın önünde olduğu belirlendi, gol kararı iptal edildi.

 

BEŞİKTAŞ'IN PENALTISI İPTAL EDİLDİ

73. dakikada ise sağ kanattan Quaresma'nın ortaladığı ve Babel'in indirdiği topa hareketlenen Ljajic, Medjani'nin müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Ardından VAR izlemesi yapıldı ve Quaresma'nın topla ilk buluşmasında ofsayt tespit edildi.

YORUMLAR 6
  • M.Ö. 5 yıl önce Şikayet Et
    yenildik sivasa tebrik sikinti yok yola devam
    Cevapla
  • hoca 5 yıl önce Şikayet Et
    buz gibi iki ofsayt ama besiktas yine aglar adamlarin yaptiklari tek sey aglamak
    Cevapla
  • enişte 5 yıl önce Şikayet Et
    en azından haklıolduğumuz için ağlıyoruz. ne arkamızda namoğlu var nede şehir takımı gibi proje değiliz. Tarihimizde başkan düzeyinde şike yaptığı için hapis yatanda yok
    Cevapla
  • Gündem dışı 5 yıl önce Şikayet Et
    sivasin gölünde ofsayt yokki
    Cevapla
  • Fehmi 5 yıl önce Şikayet Et
    Maci izlemeden yorum yapmayin. 2 kere cizgi verdiler. 2 karar da dogru.
    Cevapla
  • var kime var 5 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşın ofsayt çizgisini verebiliyorlar fakat sivas ın çigisi ne hikmetse kaybolmuş çünkü çizildiği an ofsayt olmadığı anlaşılacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle