Başakşehir'in Emre Belözoğlu planı! Sezon sonu...

38 yaşında olan Emre Belözoğlu'nun sezon sonunda futbolu bırakıp bırakmayacağı henüz netlik kazanmazken, Başakşehir'in tecrübeli futbolcuyla ilgili planı ortaya çıktı.

Başakşehir'in Emre Belözoğlu planı! Sezon sonu...
Başakşehir'in Emre Belözoğlu planı! Sezon sonu...
GİRİŞ 11.11.2018 13:39 GÜNCELLEME 11.11.2018 13:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Başakşehir’de teknik direktör Abdullah Avcı’nın sistemi içinde önemli bir yer edinen Emre Belözoğlu ile ilgili plan ortaya çıktı.

 

 

Göksel Gümüşdağ’ın başkanlığını yaptığı Medipol Başakşehir, sezon sonunda Emre Belözoğlu ile masaya oturacak. Başakşehir Kulübü eğer Emre Belözğlu, “Ben futbolu kesin olarak bırakıyorum. Projelerim var” derse bu projeleri dinleyecek ve ona göre bir plan ortaya çıkacak.

Fakat tecrübeli futbolcu, “Futbolu sezon sonunda bırakmayı düşünüyordum. Ama ben kendimi iyi hissediyorum, devam etmek istiyorum” derse konu tekrar gözden geçirilecek. Abdullah Avcı’nın da fikri burada belirleyici olacak.

 

 

Başakşehir yönetimi İlerlemiş yaşına karşın profesyonel bir yapısı olmasıyla dikkatleri üstüne çeken ve kendisinden daha genç isimlere taş çıkartan Belözoğlu’dan memnun.

"Emre'ye kapılar açılmıştır"

Başakşehir Asbaşkanı Mustafa Saral, “Emre gerçekten de iyi bir profesyonel. Futbola nasıl hizmet etmek istediği önemli. Kulübümüz, Emre’ye kapılarını açmıştır” dedi.

38 yaşında ama…

Başakşehir’deki 4.sezonunu geçiren Emre Belözoğlu, bu sezon 7 maçta görev aldı. 4 maçta sahaya ilk 11’de çıkan Belözoğlu, 403 dakika sahada kaldı. (Ajansspor)

YORUMLAR 4
  • Futbol için 5 yıl önce Şikayet Et
    Futbol için çılgın ve mücadeleci. İyi adam seviyorum
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    fenrrbahceye yardimci olabilir
    Cevapla
  • Emin Yilmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Aslan kardeşim, devam et sen.
    Cevapla
  • sinan 5 yıl önce Şikayet Et
    kapalı bir alanda çalıştırın yüzünü görmeyelim bunun artık
    Cevapla