Fenerbahçe galibiyet hasretini dindirdi!

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe sahasında, Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti.

Fenerbahçe galibiyet hasretini dindirdi!
Fenerbahçe galibiyet hasretini dindirdi!
GİRİŞ 11.11.2018 19:56 GÜNCELLEME 11.11.2018 20:48
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış


Spor Toto Süper Lig 12. hafta maçında Fenerbahçe, evinde Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti.

Ülker Stadı'nda oynanan maçta Fenerbahçe'nin gollerini 19. dakikada Andre Ayew, 31. dakikada Michael Frey attı.

Ligde 6 hafta sonra galip gelen Fenerbahçe puanını 13'e çıkardı. Alanyaspor ise 12 puanda kaldı.

Milli takım arasından sonra oynanacak 13. haftada Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Alanyaspor ise Kayserispor'u konuk edecek.

VALBUENA'YA DESTEK

Fenerbahçeli taraftarlar, karşılaşmanın 65'inci dakikasında oyundan çıkan Valbuena'yı alkışladı. Mücadelede sık sık taraftarın desteği alan Valbuena, oyundan çıkarken de aynı desteği gördü. Valbuena, sarı lacivertli taraftarların yoğun tezahüratı ve alkışları ile yerini Benzia'ya bıraktı.

KOEMAN TEZAHÜRATLARI

Fenerbahçeli taraftarlar, teknik sorumlu Erwin Koeman'a destek tezahüratlarında bulundu. 

Teknik direktör Phillip Cocu'nun görevden alınmasından sonra takımın emanet edildiği Erwin Koeman'a sarı lacivertli taraftarlardan destek geldi. Sarı lacivertli taraftarlar, mücadelenin sonlarına doğru 'I love you Koeman' şeklinde tezahüratlarda bulundular.



FENERBAHÇE 2-0 AYTEMİZ ALANYASPOR

STAT: Ülker

HAKEMLER: Alper Ulusoy, Mustafa Emre Eyisoy, Volkan Ahmet Narinç

FENERBAHÇE: Harun, Şener (Dk. 53 İsmail), Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Isla, Eljif Elmas, Valbuena (Dk. 65 Benzia), Andre Ayew, Frey, Slimani (Dk. 84 Mehmet Topal)

AYTEMİZ ALANYASPOR: Haydar, N'Sakala, Merih, Tzavellas, Baiano, Maniatis (Dk. 35 Villafanez), Ceyhun (Dk. 79 Filipe Augusto), Efecan (Dk. 73 Bobo), Junior Fernandes, Djalma Campos, Papiss Cisse

GOLLER: Dk. 19 Ayew, Dk. 31 Frey (Fenerbahçe)

SARI KARTLAR:  İsmail, Mehmet Topal (Fenerbahçe) - Ceyhun, Merih (Aytemiz Alanyaspor)



MAÇTAN DAKİKALAR

19'uncu dakikada Isla, topu sağ kanatta bulunan Ayew'e gönderdi. Ayew'in ceza yayı sağından vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Haydar'ın müdahalesine rağmen sol köşeden ağlarla buluştu: 1-0.

24'üncü dakikada Valbuena'nın pasında sol kanatta topla buluşan Eljif Elmas, meşin yuvarlağı ceza sahası içinde bulunan Frey'e aktardı. Frey'in vuruşunda top kaleci Haydar'dan oyun alanına döndü.

31'inci dakikada Valbuena'nın kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde iyi yükselerek topa kafa vuruşu yapan Frey, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-0.

39'uncu dakikada ceza sahası sol çaprazda topla buluşan Valbuena'nın vuruşunda top kaleci Haydar'da kaldı.

62'nci dakikada Djalma'nın pası ile ceza sahası içinde kaleci Harun ile karşı karşıya kalan Villafanez, topu Efecan'a aktardı. Efecan'ın topla buluşur buluşmaz vuruşunda kaleci Harun meşin yuvarlağı kornere çeldi.

77'nci dakikada Baiano'nun sağ kanattan ortasına ceza sahası içinde bulunan Papiss Cisse kafa vuruşu yaptı ancak kaleci Harun topu kornere çeldi.

80'inci dakikada Benzia'nın ara pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Isla topu Ayew'e aktarmak istedi ancak araya giren Merih tehlikeyi önledi.

Karşılaşma Fenerbahçe'nin 2-0'lık üstünlüğü ile son buldu.

YORUMLAR 28
  • karaali 5 yıl önce Şikayet Et
    ali başkan kaleye fabriyi aciilen getir. harun fenerin kalecisi oolaaamaaaz... kaleci en önemli oyuncudur bence.. geçen yıl fabri ya da muslera fener kalecisi olsaydı şampiyon fenerbahçe idi. efendim kalecinin hatası mı oldu son maçta denebilir. önemli olan araba devrilmeden yol göstermek. olmadık bir maçı yada avantajı harun sebebi ile kaybedince konuşmanın kimseye faydası yok.. dediğim gibi önemli olan araba devrilmeden yolu göstermek... .
    Cevapla
  • İsa 5 yıl önce Şikayet Et
    Düşme potasının bir üstüne çıktık diye bayram yapıyorlar, komanmıdır nedir onuda imparator ilan edecekler. Durun bakalım bu kadar erken sevinmeyin bu adam kötü dediğiniz kokunun ekibinde değilmiydi koku onada bulaşmış olmasın.
    Cevapla
  • H.B.V 5 yıl önce Şikayet Et
    Valbuena çıktı Fenerbahçe durdu.
    Cevapla
  • Ztrk 5 yıl önce Şikayet Et
    Anderlecht Alanya... Bu takımlar zaten kötü sayılır. O yüzden her şey düzeldi denemez Fenerbahçe için.
    Cevapla
  • fb.li 5 yıl önce Şikayet Et
    biz kaçıncı sıraya çıktık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle