Erol Bulut: Daha zor geçmesini bekliyordum

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, Trabzonspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 09.11.2018 22:35 GÜNCELLEME 09.11.2018 22:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de 12. hafta heyecanı başladı. Evkur Yeni Malatyaspor haftanın açılış maçında Trabzonspor'u sahasında konuk etti. Sarı Kırmızılı ekip, taraftarının da desteği ile Trabzonspor'u 5-0 gibi farklı bir skorla devirmeyi başardı.

 

 

 Erol Bulut'un maç sonu açıklamaları:

Şemdinli'de mühimmat deposu patladığı üzücü haberini aldık. Yaralılarımız var, umarım şehidimiz yoktur. İyi çalıştık bu hafta, futbolcularıma teşekkür ediyorum, çalışmalarımızı sahaya yansıttılar.

 

 

5-0'lık galibiyet bekliyor muydunuz derseniz, evet beklemiyordum. Daha zor geçmesini bekliyordum. Bizim açımızdan mükemmel bir maç oldu muhteşem taraftarımızın önünde.

Futbolda herkesin ofansif futbol, gol atmak hoşuna gider. Taraftarın da, hocaların da. Benim şöyle bir sözüm var, iyi oyun sizi galibiyete ulaştırır ama iyi defans hedefe ulaştırır. Umarım böyle defans yapmaya devam ederiz.

YORUMLAR 2
  • Canca53 5 yıl önce Şikayet Et
    Malatyasporu tebrik ediyorum ama birde futbolcularına hiçbirşey yokken suratına dirsek ve tekme geldi diye yerde yatip rakip takim için kart bekleyen futbolcularina maci izletip bukadar göstere göstere numara yapmalarini oğretsen yada senin taktiklerinden de birisi bumu dün akşam forvetin baritaba kırmızı kart görmeli idi ama hakem es gicti bu işin birde trabzon ayaği var erol efendi.
    Cevapla
  • Malatyali 5 yıl önce Şikayet Et
    Ertugrul Saglam bu takimi begenmemisti. Az kaldi Kayserisporu birakir. söylemesi benden
    Cevapla