Toplantı sona erdi! Herkes çıkacak kararı bekliyor

PFDK toplantısı sona erdi. Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylarla ilgili alınan karar birazdan açıklanacak.

Toplantı sona erdi! Herkes çıkacak kararı bekliyor
Toplantı sona erdi! Herkes çıkacak kararı bekliyor
GİRİŞ 08.11.2018 18:12 GÜNCELLEME 08.11.2018 18:13
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış


Olaylı Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin ardından TFF Hukuk Müşavirliği'nin yaptığı tarihi sevkleri görüşmek üzere Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndaki kritik toplantı sona erdi.

Kurul, hukuk müşavirliğinin sevk ettiği isimlerin dosyalarını tek tek inceleyerek, suç eyleminin yaşandığına kanaat getirmesi durumunda gerekli gördüğü cezaları verecek.

PFDK'nın kararlarının ardından iki kulübün ve ceza alan isimlerin yeniden inceleme için TFF Tahkim Kurulu'na başvurma hakkı bulunuyor.

GÖRÜNTÜLER TEK TEK İNCELENDİ

PFDK üyeleri ek dosyaları ve görüntüleri tek tek inceledi. Detaylı incelemelerden dolayı kararın açıklanma süreci uzadı.

YORUMLAR 10
  • mardinli ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    federasyon eyyamcılık yapıp karar verecek
    Cevapla
  • H.B.V. 5 yıl önce Şikayet Et
    Olayları başlatan Belhanda olmadıkdan sonra karar çıksa ne olur? Çıkmasa ne olur?.
    Cevapla
  • federasyona duyuru 5 yıl önce Şikayet Et
    fb her maç gs ile berabere kalabilmek için çirkeflik yapıyor. bu durum yıllardır sürüyor. fb kulübünde bu durum kültür oldu. yeni gelen oyuncular bile bu kültüre uyduruluyor. gs a bir ceza verilirse federasyonun istifasını istiyoruz.
    Cevapla
  • fbye ceza 5 yıl önce Şikayet Et
    pfdk fenerbahçeye çok ağır ceza vermeli. fb ye gelen yeni oyuncu gs lı belhandaya tokat atıyor. fb ye gelen fb kültürünü hemen alıyor. bu fb nin kaçıncı olay çıkarması. artık yeter. buna bir dur denilmeli. çirkefliğe için verilmemeli.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Fırat’a ne ceza çıkar acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle