G.Saray ve F.Bahçe şimdi yandı!

Olaylı derbide kavgaya karışan isimleri ağır cezalar bekliyor. Hasan Şaş, Soldado, Belhanda, Jailson, Ndiaye ve Fatih Terim'e 3 ile 10 maç arasında men gelecek.

G.Saray ve F.Bahçe şimdi yandı!
G.Saray ve F.Bahçe şimdi yandı!
GİRİŞ 04.11.2018 12:50 GÜNCELLEME 04.11.2018 13:42
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış


Galatasaray'la Fenerbahçe'nin 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Jailson'un Belhanda'ya attığı tokatla başlayan kavganın cezaları netleşiyor.

TERİM'E HAKARETTEN ŞAŞ'A SALDIRIDAN CEZA

 

 

Türkiye Futbol Federasyonu, gerek saha içi gerekse soyunma odası koridorlarındaki olayların görüntülerini inceleyerek Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yeni sevkler yapacak.

Karşılaşma sonrasında maçın hakemi Fırat Aydınus'a giden Terim'in, "Bu maçı siz bu hale getirdiniz. Bana bak, bundan sonra ya sen kalacaksın, ya ben... Şimdi çıkıp konuşmazsam Allah beni kahretsin. Yazıklar olsun be... Senin gibi hakemler bu maçların anasını s......" sözlerinin raporlara yansıdığı belirtildi.

Terim'e, Futbol Disiplin Talimatı’nın 41. maddesine göre hakeme hakaretten 3 ila 7 maç arasında soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı geleceği ifade ediliyor.

Daha önce hakaret ve sportmenliğe aykırılık nedeniyle 3 maç soyunma odasına giriş yasağı alan ancak Tahkim Kurulu tarafından bu cezası 2'ye indirilen Hasan Şaş'ın ise bu kez saldırıdan sevki yapılacağı ve bunun da karşılığının 5 ila 10 maç arasında bir soyunma odasına giriş yasağı getireceği vurgulandı.

FUTBOLCULARA KAVGADAN 3-5 MAÇ ARASI CEZASI

Maç sonu kavga edip kırmızı kart gören Belhanda, Soldado ve Ndiaye ise kavgadan dolayı Disiplin Kurulu'na sevk edilecekler. Bu oyuncuların 3-5 maç arası men edileceği belirtiliyor.

Öte yandan yapılacak incelemeler sonrası Belhanda başta olmak üzere diğer futbolculara da ceza gelebileceği aktarıldı.

Derbide olaylara karışanların alacağı muhtemel cezalar:

Fatih Terim -  3-7 maç 
Hasan Şaş - 5-10 maç
Ndiaye - 3-5 maç
Soldado - 3-5 maç
Jailson - 3-5 maç

Ayrıca kavgaya karışan Belhanda, Donk, Rodrigues, Muğdat ve Skrtel'in de ceza alabileceği belirtiliyor.

YORUMLAR 77
  • Agir ceza 5 yıl önce Şikayet Et
    Fb ye cok agir ceza verilmeli. Fb her mac olay cikariyor, volkan emre caner gokhan gonul bunlara ornek. Fb ye gelen bu kulturu hemen aliyor. Yeni gelen oyuncu belhandaya tokat atiyor. Kim ne yalan soylerse soylesin, fb kulubu cok agir ceza almali. Bu durum surdurulemez.
    Cevapla
  • düzce li bjk 5 yıl önce Şikayet Et
    yusuf namoğlu haydi devreye gir gs ye fazla ceza vermemesini sagla zafer senin zaferin olacak haydiii namoğlu
    Cevapla
  • Yasin öz 5 yıl önce Şikayet Et
    Gs hakeme saldırıyor ya hayret ya açın geçen seneyi Alanya maçınızı iyi izleyin hakemlere en son sallıcak takım gs.hakem o maçta penaltı ve musleraya kırmızıyı vermeliyken ofsayt çalarakmaçı gsya vermiştir bukadar saf atağına yatmayın Fener’de biraz yeterli kalite olsa kaybetmiştiniz
    Cevapla
  • yurtttaş 5 yıl önce Şikayet Et
    futbolcu,antrenör, teknik direktör, yönetici dahil herkes ceza alıyor. birtek hakemler,gözlemciler vs vs ceza almıyor bunların ne özelliği var. yetiştirin bir sürü hakem yanlış yapanı sallayın 3-5 hafta para kazanamasın bak bakalım nasıl yola geliyorlar. adam hata yapıyor sonraki hafta yine maça çıkıyor. MHK başkanı denen efendi çağıracak yanlış yapan hakemini hesabını soracak suçluysa çekecek kızağa.bu işler böyle düzelir.fırat efendi yönettiği maçların 4 te 3 nü hiç ediyor. yine maç alıyor.
    Cevapla
  • URFALI 5 yıl önce Şikayet Et
    hakem ne olacak onada ceza olması lazim bence futbolu birakalim kimse izlemesin federasyon izllesin..yeter tadı kaçtı taraftarı düsünen yok
    Cevapla
  • turk 5 yıl önce Şikayet Et
    ben baya keyif aldim. milyonlar kazanan adamlar birbirini hirpaladi agladi sizladi yalvardi yakardi. ben buna uzulmem guler gecerim. entrika dolu bir mac. ben iyi keyif aldim. adamlarin ne halt yedikleri bize ne.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle