Derbi sonrası olaylara 3 kırmızı kart!

Derbi sonrası yaşanan olaylar sebebiyle Ndiaye, Jailson ve Soldado kırmızı kart gördü. Belhanda'ya ise sarı kart çıktı!

Derbi sonrası olaylara 3 kırmızı kart!
Derbi sonrası olaylara 3 kırmızı kart!
GİRİŞ 03.11.2018 00:53 GÜNCELLEME 03.11.2018 00:53
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide bitiş düdüğünün çalmasının ardından saha içi karıştı. Çıkan olayların ardından Galatasaray'da Ndiaye, Fenerbahçe'de ise Jailson ve Soldado kırmızı kart gördü. Belhanda ise sarı kartla cezalandırıldı.

Spor Toto Süper Lig’de oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin bitiş düdüğünde saha içi karıştı. Maç içerisinde Soldado ile Belhanda bir tartışma yaşamıştı. Maçın bitiş düdüğü ile de ikili arasındaki gerginlik büyüdü. İki takım futbolcuları olayları sakinleştirmeye gittiğinde bir anda saha içi karıştı. Fenerbahçeli futbolcu Jailson, Galatasaraylı Belhanda’ya tokat atınca gerginlik yükseldi. Çıkan olayların ardından VAR'da görüntüler incelendi. Galatasaray'da Ndiaye kırmızı, Belhanda sarı kart gördü. Fenerbahçe'de ise Jailson ve Soldado kırmızı kartla cezalandırıldı.

YORUMLAR 37
  • irfan 5 yıl önce Şikayet Et
    maç başlamadan önce tahrik ettiler gs liler.
    Cevapla
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    derbi bu dünya rezalet derbisi
    Cevapla
  • Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye liginde hakenle galibiyet alan takım nedense avrupada fos, adını bile anan yok. Geçmişte olduğu gibi ne kadar yıl geçsede Avrupa fatih i galatasaray.. Avrupanın neresine gidrseniz gidin sorun galatasary kim herkes tanır.. Bu yoruma bazıları kızabilir ama gerçekleri görün artık. Kabul edin saygı gösterin
    Cevapla
  • Camlica 5 yıl önce Şikayet Et
    Saygi gösterin derken neden bahse‘diyorsun hakemin yüzüne tükürendenmi. Neden bunu Şenol hoca yapsaydi coktan idam sehbasi kurulmustu. Kebapci yapinca bir sey yok
    Cevapla
  • Malatya 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir yürü git tarihiz ceza sahası içinde haksız penaltılarla dolu utanmadan konuşuyor
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Yasiklar olsun türk futbolun haline
    Cevapla
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Sahaya giren seyirci ne olacak ? Fenere saldıran futbolcuların dışındaki siviller ne olacak ? Tabii Linnesin eli de harman dali gibi açık..30.000 su şişesi atıldı , Fener kurşunlandı umarız bu sefer müsebbipler gerekli cezayı alır..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle