Arda kadro dışı kalacak mı? Resmi açıklama

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Arda Turan'a verilen ceza sonrası oyuncunun futbol takımındaki geleceğiyle ilgili konuştu.

Arda kadro dışı kalacak mı? Resmi açıklama
Arda kadro dışı kalacak mı? Resmi açıklama
GİRİŞ 16.10.2018 15:31 GÜNCELLEME 16.10.2018 16:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Arda Turan'a verilen 2,5 milyon TL'lik ceza sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gümüşdağ, 'Neden kadro dışı bırakılmadı?' yönündeki soruyu şu sözlerle yanıtladı:

"Başakşehir'in sözleşmeli oyuncusu olduğu için profesyonel yükümlülüklerini yerini getirmesi gerekiyor. TFF herhangi bir ceza yaptırımı uygulamadığı için antrenman ve maçlara devam edecek. Bizim şu ana kadar bu iddialarla ilgili suçludur suçsuzdur deme lüksümüz yok. İzinli bir gün de olsa sabah saatlerinde dışarıda olması bile talimata göre cezadır. Biz bunları verdik. Adli karar sonrası ne olur onu zamanı gelince değerlendireceğiz. Olay izin gününde olmuş olsa bile bizim disiplin anlayışımıza göre sabah saatlerinde olduğu için bir suçtur."

 

 

YORUMLAR 2
  • adige TR60 5 yıl önce Şikayet Et
    beter olsunlar diyoruz.Zaten bu futbolcu milleti parayı bulunca küçük dağları ben yarattım moduna giriyor... Havaları böyle söner zananla...
    Cevapla
  • Zorbey 5 yıl önce Şikayet Et
    Desene kadro dışı karın doyurmuyor. Para lazım.. Hazır suçluluğu ispatlamadan herkes vurmuşken bi ikibuçukluk da biz keselim diye... Hangi kulüpte gece dışarıda olmanın cezası ikibuçuk milyon..!!!!!
    Cevapla