Arda Turan hakkında bir olay iddia daha!

Gazeteci Emrullah Erdinç, katıldığı magazin programında Arda Turan'ın Berkay Şahin'in eşini taciz ettiğini hatta bu konuda bir şahidin de olduğunu söyledi.

GİRİŞ 16.10.2018 11:49 GÜNCELLEME 16.10.2018 12:23
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış


Futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin, geçtiğimiz gün bir eğlence mekanında kavga etti. Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'i sözlü olarak taciz ettiği iddia edilen Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırdı. Konu hakkında konuşan Kanal D muhabiri Emrullah Erdinç, "Bir tanık Arda'nın taciz ettiğini iddia ediyor." dedi.

"TACİZ KONUSUYLA ALAKALI BİR TANIK VAR"

 

 

Arda Turan ve Berkay Şahin'in kavga olayını yakından takip eden Kanal D muhabiri Emrullah Erdinç, bugün TEVE2'de yayınlanan 2. Sayfa'ya konuk oldu. Kavga hakkında konuşan Erdinç, "Berkay Şahin'in avukatı delillerini toparlamak için önemli tanıklar bulmuş. Özellikle taciz konusunda bir tanık, Arda'nın taciz ettiğini iddia ediyor." dedi.

NE OLMUŞTU?

Futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin, geçtiğimiz gün gittikleri eğlence mekanında kavga etti. Arda tarafından Berkay'ın karısı Özlem Ada Şahin'e sarkıntılık iddiasından dolayı çıkan tartışma kavgaya dönüşmüş, futbolcu şarkıcının burnunu kırmıştı. Kavga sonrası Arda Turan, belindeki tabancayla Berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye gitmişti.

YORUMLAR 9
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    arda turan şöyle diyebilirdi.eylence merkezinde bir bayan gördüm masama gelirmisiniz dedim yalnız geldiğini düşündüm berkay beyin eşiymiş kusura bakmayın yanlış anladınız özür dilerim deseydi iş büyümezdi.
    Cevapla
  • Alaaddin 5 yıl önce Şikayet Et
    Arda yı savunmuyorum ama...... bu olaylardan daha ciddi olaylara karışmış insanların mecliste barındırılmasından daha mı vahim bir olay diye soruyorum.
    Cevapla
  • alperen 5 yıl önce Şikayet Et
    Mecliste ben teröristim deyip vekil maaşı alan hainlerle uğraşması gereken Milletim nelerle uğraşıyorlar... acıyorum hallerine yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Realist 5 yıl önce Şikayet Et
    Arda ne kadar hatalıysa bu konuları ajite ederek Türk futboluna ve futbol kamuoyuna zarar veren herkes hatalıdır.
    Cevapla
  • BAH_HELE 5 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın şu boş insanların yaptığı boş işleri.Türk insanlarını uyutan,sarhoş eden,uyuşturan,aklını başından alan ve komaya sokan olguların başında FUTBOL gelir.Ha sakız çiğnemişsin ha futbol maçı seyretmişsin.Sakızın birazcık faydası var.Türkiye'nin bütçesinin kaçta kaçı Futbolcuların elinde?
    Cevapla
  • jumanji 5 yıl önce Şikayet Et
    tamam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle