Beşiktaş'tan yılın teklifi!

Sezon başında Ozan Tufan'ı almak için Fenerbahçe ile temasa geçen siyah-beyazlıların, Ozan için bir kez daha nabız yokladığı öğrenildi.

Beşiktaş'tan yılın teklifi!
Beşiktaş'tan yılın teklifi!
GİRİŞ 11.10.2018 13:18 GÜNCELLEME 11.10.2018 13:26
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Beşiktaşlı yetkililerin, şu anda Fenerbahçe U21 takımıyla çalışan Ozan Tufan ile birlikte Roberto Soldado için de Gökhan Töre takasını gündeme getirdikleri iddia edildi.

Fenerbahçe'de Damien Comolli ve Phillip Cocu tarafından kadroda düşünülmeyen Ozan Tufan için yeni bir teklif gelmesi halinde, sarı-lacivertlilerin, Beşiktaş ile masaya oturması bekleniyor.

 

 

ALİ KOÇ NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ozan Tufan'la geçtiğimiz aylarda Comolli ve Cocu'nun raporlarının olumsuz olduğunu belirterek "Ozan'ın bu konumda olmasına kimse sevinmiyordur. Comolli ile benim Ozan'dan beklentimiz yüksekti. Potansiyelini bildiğimiz için kampa da çok fit geldi. 8 kilo vermişti. Hatta tatilinin büyük kısmını Sırbistan'da çalışarak geçirdi. Uyum konusu, performans verileri, hoca ile arasındaki kimya ve Comolli'nin gözlemleri olumsuz noktadaydı. Bazı takımların ilgisini çekti. Fenerbahçe'deki yüksek ücretinden dolayı bazı Anadolu takımları o topa giremedi." dedi.

Ali Koç ayrıca "Beşiktaş'tan Ozan Tufan'la ilgili gelen bir şey yok. Beşiktaş'tan birçok oyuncuyu barındıran takas teklifi geldi ama bizim kabul edemeyeceğimiz bir teklifti." diye konuşmuştu.

YORUMLAR 14
  • Bjk 5 yıl önce Şikayet Et
    İkisi de lazım değil.
    Cevapla
  • Vangolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Saldadoyu göndermeyin fery den daha iyi pişman olursunuz
    Cevapla
  • dddddd 5 yıl önce Şikayet Et
    Ozan Tufan'ı alana Allah sabır versin. Saçını başını düzeltene kadar, karşı takım hat-trick yapıyor
    Cevapla
  • Ahmet Aktürk 5 yıl önce Şikayet Et
    Ozanı kazanamayan gökhan la başa cıkabilir mi eğer harbi hoca isen ozanı kazan O genç milli futbolcu federasyon görev yappp
    Cevapla
  • Ruhi 5 yıl önce Şikayet Et
    Gökhan Töre başa bela zaten Sarın Fenere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle