Rıdvan Dilmen: Bunun adı skandaldır!

Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kaldığı maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, mücadelenin son anlarında Başakşehir'in ofsayt gerekçesiyle verilmeyen golünü değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: Bunun adı skandaldır!
Rıdvan Dilmen: Bunun adı skandaldır!
GİRİŞ 07.10.2018 23:57 GÜNCELLEME 08.10.2018 09:29
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başakşehir maçına damga vuran ofsayt pozisyonunu değerlendiren Rıdvan Dilmen, ‘Bugün yaşanan olay skandaldır…’ ifadelerini kullandı. İşte Rıdvan Dilmen’in NTV’deki canlı yayında kullandığı ifadeleri…

‘VAR’A HAZIR DEĞİLİZ’

 

 

“İlk gördüğüm kadarıyla Başakşehir’in golü bence ofsayt değil. Teknoloji olarak VAR'a hazır değiliz, yüzümüze devamlı vuruyor bu durum..Bugün yaşanan olay skandaldır..”

“Bunun adı skandaldır… Arızalanıyorsa ‘Su Molası’ gibi VAR molası da verilsin. Fenerbahçe – Başakşehir maçında verilmeyen golde VAR izlemesi yapılamaması skandaldır. Bekle. Beklese 2 dakika sonra gelmişti. Şimdi Başakşehir, 2 puanla şampiyonluğu bırakırsa ne olacak?”

”VAR’ın adil kullanıldığı zaman iyi olduğunu düşünüyorum. VAR’ın gittiği anda hakemin haberi vardı muhtemelen. İlk gördüğümüz pozisyona göre Isla’nın gerisinde oyuncu. Bence pozisyon ofsayt değil. Keşke bu yıl kupa maçlarında başlansaydı, iyice teknoloji otursaydı ve biraz daha fedakarlık yaparak VAR’ı denemeye alırdık. Hakemlerimiz de o kadar dağıldılar ki, korkudan bayrak kaldıramıyorlar artık. VAR geldikten sonra ekranlara da veremediler. Demek ki ofsayt değil. VAR’ın altyapısı olmadan bu işlere girilmeyecekti. Biz elimize yüzümüze bulaştırdık.

YORUMLAR 24
  • Umutsuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan da fenerden ümidi kesmiş bari başakşehir şampiyon olsun diyor .
    Cevapla
  • serkan 5 yıl önce Şikayet Et
    var güzel bi uygulama istanbul kulüpleri sevmedi iyileştirip daha iyi sonuçlar elde edilir
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    pasif ofsayt ta olan 11 numara pozisyonun devamında kendine avantaj sağlayarak gol atıyor. Karar doğrudur.
    Cevapla
  • FB12 5 yıl önce Şikayet Et
    Dün var sistemi bozulmasaydı Başakşehir 3 puanı alırdı. Bana göre Fenerbahçe lige artık havlu attı bu sene şampiyon olması mucizelere kaldı
    Cevapla
  • karahüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir Varmış Bir Yokmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle