Antalyaspor Başkan'ından Fatih Terim'e cevap

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Galatasaray mağlubiyetinin ardından konuştu ve Terim'in maç öncesi yaptığı eleştiriye cevap verdi.

Antalyaspor Başkan'ından Fatih Terim'e cevap
Antalyaspor Başkan'ından Fatih Terim'e cevap
GİRİŞ 07.10.2018 00:36 GÜNCELLEME 07.10.2018 00:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, son haftalarda son dakika gollerinin lehlerine olduğunu, Galatasaray maçını ise böyle bir golle kaybettiklerini belirtti.

Öztürk, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Antalya Stadı'nda Galatasaray'a 1-0 yenildikleri maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kadroya göre maçın sonuna kadar doğru şekilde oynadıklarını ifade eden Öztürk, "Son dakikalarda gol gelince moral bozuyor. Lehimize oluyordu son haftalarda. Bu sefer aleyhimize oldu. Elimizden geleni yaptık. Tebrik ediyorum. Taraftarımız da çok iyiydi. Kazanmak isterdik ama kazanamadık." diye konuştu.

Öztürk, hedeflerinin ligi en iyi seviyede tamamamlamak olduğunu dile getirdi.

Ali Şafak Öztürk, deplasman tribünündeki sıkıntının stadın yapısından kaynaklandığını, bu durumu tekrar değerlendirebileceklerini sözlerine ekledi.

Fatih Terim ne demişti?

''Statları güzelleştiren seyircidir. Antalya gibi bir turizm başkentinde Galatasaray seyircilerinin oturduğu yer nedendir, bilmiyorum. Hiç nefes alamayacağı bir yer, neden böyle anlamıyorum.''

YORUMLAR 5
  • Temel candan 5 yıl önce Şikayet Et
    Teriim kim ki gözde büyutüp sözlerini cidiye alinir
    Cevapla
  • Sirdar 5 yıl önce Şikayet Et
    Gs patentli teknik direktorler ligde gs den ne zaman puan aldilar goren varmi okan akhisarin basindan ayrildi sonuc 3.0 demekki hala futbol sahada oynanmiyor
    Cevapla
  • Fatih Aran 5 yıl önce Şikayet Et
    Okan Buruk'un hem de Türk Telekom Ali Sami Yen'de söke söke Galatasarayı elediğini hatırlatmak isterim Sirdar. Fanatiklik yapmayın.
    Cevapla
  • Dervaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Var ın başında oturan kör zihniyetli hakem kör göz demiyorum çünkü gördüğun halde antalya nın son dakika penaltısını vermeşin veremedin musleranın kırmızıdan atilışını veremedin Cüneyt geçin bu işi efendim birileri yine gs şampiyon olsun kararını vermiş tiyatro izlemeye devam
    Cevapla
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    Ona kalırsa Galatasaray ın penaltısını da var iptal etti hatırlatırım
    Cevapla