Avcı'dan şok sözler! 'Benim muhatabım değil'

Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, 1-1 eşitlikle sona eren Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 01.10.2018 23:06 GÜNCELLEME 02.10.2018 08:40
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Abdullah Avcı, Yeni Malatyaspor maçının ardından şu sözleri kullandı;

''PENALTI DİYE GÖRDÜK''

 

65 dakika top oyunda kalmış. En fazla rakip ceza sahasına girdiğimiz maç oldu. Böyle maçlar zordur. Yediğimiz golden önce ciddi gol pozisyonlarımız var. Atamazsanız oyun bu noktalara geliyor. Rakibin de iyi oyuncuları var. Çevirmek için her şeyi denedik ama çevirmek kolay olmuyor. Penaltı pozisyonu var. Bana penaltı gibi geldi ama VAR'dan öyle görmediler. Her şeyi denedik ama böyle maçlarda öne geçmek gerekiyor. Yarışta böyle şeyler olur. Herkes kaybedebiliyor. Yarış devam ediyor. Her zaman puan puandır.

"BENİM MUHATABIM DEĞİL"

Maç içindeki tartışmayla ilgili Avcı "Adem Büyük benim muhatabım değil. Herkes kimin ne olduğunu biliyor. Geçen sezon da yaptığı bir hareket var. Sonra gelip özür dilemişti. Özür dilemeye devam etsin." dedi.

''FENERBAHÇE MAÇLARI HEP BÖYLE OLUYOR''

Fenerbahçe ile son 3-4 senedir onların sıkıntılı olduğu dönemde karşılaşacağız. Hep bizim maçlarımız onlar için çıkış maçları oluyor. Fenerbahçe için final maçı gibi bir karşılaşma olacak, zihinsel bir yorgunlukları var. Biz de buna uygun oynayacağız.

YORUMLAR 8
  • Sedat 5 yıl önce Şikayet Et
    Yüz ifaden çok çirkin. Efendi bir adamdın. Haddini bilerek devam et.
    Cevapla
  • kurt 5 yıl önce Şikayet Et
    abdullah turkiyenin 1 numarasi-helel olsun her sey sana.patlasin dusmanlar-
    Cevapla
  • Vadi 5 yıl önce Şikayet Et
    Adem in sırtına vuruyor birde muhatabım değil diyor sen işine bak avcı
    Cevapla
  • mehmet selim 5 yıl önce Şikayet Et
    gecen hafta var kararlari lehineyken abullah hoca hic bir yerde var kararlarina bu kadar itiraz edilmez diyordun. ne oldu bu hafta rahatsiz mi oldun sende. maalesef VAR herkese YOK
    Cevapla
  • irfan 5 yıl önce Şikayet Et
    Oyuncuların ve sen sürekli rakibe tekme, yumruk ve küfür ederek anılmanızı nasıl buluyorsunuz acaba bu tür sevimsizlikleriniz olmasa şampiyon olmanızı destekliyordum ama şu an şampiyon olmasını istemediğim tek takım Başakşehir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle