Süper Lig'de bir ayrılık daha!

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da ilk 6 haftada alınan başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile yollar ayrıldı.

Süper Lig'de bir ayrılık daha!
Süper Lig'de bir ayrılık daha!
GİRİŞ 26.09.2018 10:24 GÜNCELLEME 26.09.2018 11:24
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış


Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da ilk 6 haftada alınan başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile yollar ayrıldı.
 
Mavi-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Yönetim Kurulumuz, MKE Ankaragücü maçının ardından olağanüstü toplanmış, teknik direktörümüz Mehmet Altıparmak ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırma kararı almıştır. Takımızın geçen sezon lige çıkmasında büyük emeği olan Mehmet Altıparmak ve ekibine bugüne kadar kulübümüze yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyor, bundan sonraki spor kariyerinde başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi. 
 
BB Erzurumspor yönetiminden yapılan açıklamada, takımı başarıya taşıyacak yeni bir teknik ekiple anlaşmak için görüşmelere başlandığı belirtildi. 
 

YORUMLAR 11
  • grkn 5 yıl önce Şikayet Et
    YILMAZ VURAL gelsin kesinlikle aradığimiz teknik direktör...
    Cevapla
  • yiğido 5 yıl önce Şikayet Et
    biz de tamer gitti zannedip heyecan yaptık.
    Cevapla
  • konyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Erzurum spor icin teknik direktör degistirmek hiçbirşeyi cozmez.kadro yetersiz bu cok aşikâr.gelecek olanında basari yakalamasi cok zor.
    Cevapla
  • aykut 5 yıl önce Şikayet Et
    sergeni alın dadaşlar
    Cevapla
  • Sivas 5 yıl önce Şikayet Et
    Hevesim yarıda kaldı sivasspor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle