Ertuğrul Sağlam: Allah'ın izniyle...

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 2-0 kaybettikleri Atiker Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul Sağlam: Allah'ın izniyle...
Ertuğrul Sağlam: Allah'ın izniyle...
GİRİŞ 22.09.2018 19:53 GÜNCELLEME 22.09.2018 19:54
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile Atiker Konyaspor arasında oynanan ve konuk ekibin 2-0'lık galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmanın ardından Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam açıklamalarda bulundu.

Birçok bireysel hata yaptıklarını dile getiren Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam maç sonu yaptığı açıklamada, "Geçen haftaki Göztepe maçından sonra çıkış yapmak istiyorduk. Birçok bireysel hata sebebiyle topu rakibe verdik. Sonrasında maalesef golü yedik. Takımımızda çok yetenekli oyuncular var ama hepsi bireysel hata yapınca sonuca etki edemiyorsunuz. Sonuçta bizi çok üzen bir mağlubiyet oldu." dedi.

 

 

Ertuğrul Sağlam, "Allah'ın izniyle biz bu olumsuz durumdan çıkıp yeniden düzeleceğiz. Bunu yapacak gücümüz var. Ben oyuncularımıza inanıyorum. Bizim takım bu değil. Daha iyi bir takımız" diye konuştu.

YORUMLAR 12
  • taraftar 5 yıl önce Şikayet Et
    Malatyalılar niye kızıyor ? Erol ,Ertugruldan 10 kat iyi Hoca..
    Cevapla
  • Vadi 5 yıl önce Şikayet Et
    Yakında Kayseride kaçar Malatyada yaptığı gibi
    Cevapla
  • Sivas dede 5 yıl önce Şikayet Et
    Ertugrul hocam Feneri yenmekle lig bitmiyor...
    Cevapla
  • ULU BEY 5 yıl önce Şikayet Et
    Malatya halkından helallik almasan sırtın yerden kalkmaz Ertuğrul bey.
    Cevapla
  • insanoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    adamlığın yeter Ertuğrul hocam canın sağ olsun geçen hafta senin yenip geldiğin takıma kendi sahasında kaybeden Konyaspor’um bu hafta sizi sahanızda yendi bunlar olur önemli olan adam olabilmek başarılar Kayseri’m başarılar Trabzon hariç tüm Anadolu takımlarımız.
    Cevapla
  • Vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    Malatya ya yaptığını Kayseri'ye de yapar ve sıkıştığın zaman oradan da bir şey söylemeden kacarsin Allah'ın izniyle:-):-):-):-):-):-):-):-)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle