Üzülmez'e ağır sözler! 'O laflardan sonra...'

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı yaptığı basın açıklamasında teknik direktör İbrahim Üzülmez ile yaşananlara değindi. Yardımcı genç hoca için ağır sözler kullandı.

Üzülmez'e ağır sözler! 'O laflardan sonra...'
Üzülmez'e ağır sözler! 'O laflardan sonra...'
GİRİŞ 17.09.2018 22:36 GÜNCELLEME 17.09.2018 22:49
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Rizespor, Süper Lig'in 5. haftasında ağırladığı Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu maçta takımın başında yer alan Mehmet Ali Karaca ile Yeni Malatyaspor maçına çıkılacağı başkan Hasan Kemal Yardımcı tarafından açıklandı.

Başkan Hasan Kemal Yardımcı, bugüne kadar ismi geçen teknik adamların Rize kamuoyu tarafından onaylanmadığına dikkat çekerken, "Bursaspor maçında taraftarlarımızın takıma olan desteği ve kısmen de olsa Mehmet Ali Karaca'ya sahip çıkmaları bizi sevindirdi. Yeni Malatyaspor maçına da çok büyük ihtimalle Mehmet Ali Karaca ile çıkacağız. Daha sonrası ile ilgili konuşmak şu an için erken" dedi.

 

 

"ÜZÜLMEZ ALACAĞINI PEŞİN İSTEDİ"

Uzun süredir takımdan gönderilmesi konusunda görüşmeler yapılan İbrahim Üzülmez hakkında da konuşan Yardımcı, "İbrahim Hoca ile ilk hafta anlaşamadık, bu hafta ise anlaştık ama yardımcılarına soracağını söyledi ve bizden 2-3 saat izin istedi. Yardımcıları ile görüştükten sonra alacağını peşin istediğini söyledi. Biz de bu ekonomik durumda bize 3-4 ay süre vermesini istedik. Şu an görüşmeler sürüyor." dedi.

"O LAFLARDAN SONRA TAKIMDAN GİTMELİYDİ"

Çaykur Rizespor Başkanı Yardımcı, İbrahim Üzülmez ile ilgili, "Erzurum kampında ona ettiğimiz laflardan sonra zaten gitmeliydi. Normal bir hoca takımdan giderdi ama o kalmayı tercih etti" dedi. (Futbolarena)

YORUMLAR 42
  • Camlica 5 yıl önce Şikayet Et
    İbrahim hakli adam parasını alir sen adil spor adamı olsan İbrahim hocayı degil ayni fb gibi lobini yaparsın bak her derbilerinden önce Rakip takim dogranir. Çoğu maçlarına Palabıyık ve onun gibiler atanır. Sende lobini yap bırak oda işini yapsin senin gibiler varken anca asansör olur sonrada Ts Yi suçlarsınız
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    M.ali karaca bu oyuncularla başarılı olamaz bazı oyuncular futbolcu değil futbol katili. Lig başlamadan adama niye hakaret ediyor anlamadım yenide anlaşma yapılmışken
    Cevapla
  • haklıya haklı 5 yıl önce Şikayet Et
    Başkan kendi itiraf etmiş. İbo ya mobing uyguladığını. Ya o sözleşmeyi yapmıycan. Ya da parasını vericen.
    Cevapla
  • Hkoz 5 yıl önce Şikayet Et
    Ibrahim üzülmez parasını almadan kesinlikle gitmemeli. Yapancılara oluk oluk akıtın parayı sesiniz çıkmasın. Bir Türk buldunuz mu hakaret edin parasını kesin. Bide haklıymış gibi açıklama yapın. ucuz ticaret
    Cevapla
  • Karahisari 5 yıl önce Şikayet Et
    Deli İbo (İbrahim Üzülmez) haklıdır. Sözleşmede belirtilen yükümlülükleri Rize başkanı yerine getirmek zorundadır...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle