Konyaspor'dan F.Bahçe taraftarına isyan!

Atiker Konyaspor Kulübü 1-0 kaybettikleri Fenerbahçe maçının ardından kulübün resmi internet sayfasından "Fenerbahçe taraftarı tribünleri savaş alanına çevirdi" başalıklı bir açıklama yaptı.

Konyaspor'dan F.Bahçe taraftarına isyan!
Konyaspor'dan F.Bahçe taraftarına isyan!
GİRİŞ 17.09.2018 01:09 GÜNCELLEME 17.09.2018 01:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Atiker Konyaspor Kulübü'nün açıklamasında şu ifadelere yer verildi: 

"Fenerbahçe taraftarı maçın ardından kendilerine ait bölümde yer alan çok sayıda koltuk, ayna, kapı, klozet ve çeşmeleri kırdı. Tuvaletleri, turnikeleri ve duvarları savaş alanına çevirdi. Öte yandan konuk ekip taraftarı tel örgü bariyerlerini kırarak kontrol merkezindeki çalışanlara saldırdı.

Misafir takım taraftar grubunun tribünleri terk etmesinin ardından stat yetkililerimiz ve federasyon temsilcisi tarafından yapılan hasar tespiti sonrasında; tribündeki çok sayıdaki koltuk parçalanırken klozet kapakları, turnike bariyerleri ve ayna ve kapıların kırıldığı görüldü. Ayrıca pisuvarların kullanılmaz hale getirildiği, sabunlukların söküldüğü tespit edildi."

YORUMLAR 3
  • AbdullahUyarı 5 yıl önce Şikayet Et
    Fatura fener e gönderilsin fener e de görüntüler verilsin tespit edip tahsilatını yapsınlar, bu barbarlığı yapanların kemiğine değsin bakın bir daha yapılıyor mu?
    Cevapla
  • Bir bilen 5 yıl önce Şikayet Et
    Acaba emniyetin izin vermesine karşın Konyaspor yetkililerinin stad kapılarını açmaması ve neticesinde emniyetçe Konyaspor taraftar kısmına geçin demesi neticesinde gelişen olaylardır. Bunun yanında sahada hiç bir Konyaspor taraftarı kalmamışken ve Fenerbahçe taraftarı bekletilirken çok yüksek sesli kışkırtıcı yayın da yapılmıştır. Sonuç üzücü ama normal diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • Aklın yolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Zaten çok fazla değillerdir kim oldukları da bellidir tespit edilip fatura onlara kesilirse bir daha yapmazlar. Ama böyle bir ceza verilmezse sıra bir sonra ki statta..
    Cevapla