'Çocukluğumdan beri hayalim G.Saray...'

Akhisarspor forması giyen Yevhen Seleznov, Rus basınına verdiği röportajında neden Galatasaray'da bu kadar çok forma giymek istediğini söylerken, daha önce yaptığı açıklamaların ardından gelen tepkileri de değerlendirdi.

'Çocukluğumdan beri hayalim G.Saray...'
'Çocukluğumdan beri hayalim G.Saray...'
GİRİŞ 10.09.2018 21:03 GÜNCELLEME 10.09.2018 22:18
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Transfer döneminin son gününde Galatasaray'dan teklif aldığını açıklayan Yevhen Seleznov, milli maç arasında Rusya basınına verdiği röportajında yine ilginç ifadeler kullandı.

Galatasaray'da forma giymek istediğini ve transferin son döneminde yaşananları anlatmasının üzerine Yevhen Seleznov, Akhisarspor taraftarından tepki aldığını söylerken, sarı-kırmızılı takıma olan desteğin de çok eskiye dayandığını dile getirdi.

 

 

''2001'DE KENDİME G.SARAY İÇİN SÖZ VERDİM''

Öncelikle neden Galatasaray'da forma giymek istediğini bir kez daha dile getiren Yevhen Seleznov, ''Ben çocukluğumdan beri Galatasaraylıyım. Lucescu'nun çalıştırdığı dönemde 2001 yılındaki maçlarını hatırlıyorum. Galatasaray, Ali Sam Yen'de Real Madrid ile oynuyordu. O gün taraftarın pankartlarını, tezahüratlarını unutmuyorum; 'Welcome to hell.'' O gün Real Madrid'i 3-2 yendiler. Ben de kendime bir gün bu takımda oynayacağıma dair söz vermiştim. Bu benim hayalimdi...'' ifadelerini kullandı.

''ŞAMPİYONLAR LİGİ, İMPARATOR! ÇILGIN BİR HİKAYE''

Galatasaray'da oynamak istediğini söyledikten sonra bazı tepkiler aldığını dile getiren tecrübeli isim, Galatasaray'da oynamanın kendisini çok heyecanlandırdığını da ''Akhisar taraftarının tepkisi oldu, benim için bazı kötü kelimeler yazdılar. Türkçe bilmiyorum ama bazı yazdıkları kelimelerin kötü olduğunu anlayabiliyorum. Sorun değil, yaşamaya devam edeceğiz. Birkaç gol atınca beni yine seveceklerdir. Ben onları kırmak istemedim, sadece anlaşılmak istiyorum. İleri bir adım atmak istedim. İnsanın hayatına her zaman böyle teklifler gelmiyor. Sonuçta Galatasaray... Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı. Türkiye'de herkesin İmparator dediği Fatih Terim ile çalışmak. Tamamen dolu bir stadyum. Çılgın bir hikaye olurdu benim için. Shakhtar'da başlayan kariyerimi bitirmek için çok güzel bir son olur. Hala 'Neden olmasın?' diyorum. Bunun için çok emek verdim'' sözleriyle dile getirdi. (Sporx)

YORUMLAR 13
  • gsgsgs 5 yıl önce Şikayet Et
    yeme bizi seleznov o golleri atarken pek bi iştahlı seviyosun.çocukluğundan beri sevdiğin kulube gol atmanın büyük keyfini mi çıkarıyodun.profesyonelsin atacaksın tabi ama yani yeme bizi
    Cevapla
  • meto meto 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamsan Gel .Nasil Emre AKBABA GELDİ SENİDE BEKLİYORUZ...
    Cevapla
  • Efecan 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı, ne var bunda, kızacak...
    Cevapla
  • Gariban 5 yıl önce Şikayet Et
    yalandan kim ölmüş. paragöz futbolcudan nefret ediyorum
    Cevapla
  • arkadas 5 yıl önce Şikayet Et
    amma uzattin, umidin bitmesi sanirim arada belki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle