TFF'den 'yabancı sınırı' açıklaması!

İsveç - Türkiye maçı öncesi TFF Başkan Vekili Ali Dürüst, takımın durumu ve en önemlisi yabancı sınırıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

TFF'den 'yabancı sınırı' açıklaması!
TFF'den 'yabancı sınırı' açıklaması!
GİRİŞ 09.09.2018 21:26 GÜNCELLEME 10.09.2018 09:53
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

TFF Başkan Vekili Ali Dürüst, İsveç maçı öncesi TRT Spor'a konuştu ve yabancı sınırıyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

"OYUNCULARIMIZ İŞİN CİDDİYETİNİN FARKINDA"

 

 

İyi bir idman yaptık. Güzel bir stat ve ateşli bir taraftar olacak. Oyuncular işin ciddiyetinin farkında. Rusya maçında ikinci yarıdaki oyundan sonra gol atamamız bizi üzdü. İnşallah İsveç maçında işi sıkı tutarak güzel bir sonuç alacağız. Hasan Ali Kaldırım'ın bir sakatlığı var ve durumuna göre hocamız karar verecek. 

"ENSEYİ KARARTMAK GEREKMİYOR"

İsveç maçında puan kaybında enseyi karartmak gerekmiyor. Hazırlık maçı da olsa -ki, bu puan maçı hazırlık maçı değil. Galibiyet için çıkıyoruz. Bir şeyin sonu değil. Oynayacağımız daha çok maç var. Rusya maçında ikinci yarıdaki oyunumuz bize umut verdi. Hazırlık maçının ötesinde bir ligi görüyoruz. Taraftar ve oyuncumuz da öyle. Bu da oyun kalitemizi arttıracaktır. 

Ali Dürüst yabancı sınırıyla ilgili son durumu şu sözlerle aktardı:

4 sene evvel Fatih hocamızla birlikte karar verdik. O gün uygulamaya başlarken 4 sene sonra bakıp, ona göre karar vereceğimizi söyledik. Bugün o çizgideyiz. Ne o kararımızı değiştirdik, ne yeni bir karar aldık. Yabancı sayısının artmasının Türk futboluna olan katkıları. Kulüpler Birliği'nden bir talep yok. Görüşmeler devam ediyor. Türk futbolu adına vereceğimiz bir karar. Bugün yine Türk futbolu için faydalı neyse o kararı verecek. 4 senelik uygulamanın sonuçlarını değerlendiriyoruz ve ona göre karar vereceğiz. 

YORUMLAR 18
  • Adem 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yabancı sınırını serbest bırakmak türk futboluna dinamit koymaktı.durum ortada batan kulübeler...karabük eskişehir basiretsiz yöneticiler 3 kuruşluk topcuyu 100 liraya aldılar borç batağına dönüştü kulüpler.acil yabancı sınırı 5 ile sınıflandırılmalı.80 milyonluk ülkede inanın çok güzel topçular çıkacaktır.yeterki belediyeler ve spor il müdürlükleri futbol okulları kurşunlar akademi kurşunlar...
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Torpil olduktan sonra ülkeden futbolcu çıkmaz.
    Cevapla
  • fırtına murat 5 yıl önce Şikayet Et
    bana kalsa yabancı futbolcuyu tamamen kaldırmalıyız. ekonomi kötüye gidiyor.işçiler asgari ücretle çalişırken zam yapmaya korkan patronlar. eğlenmeye giden yabancılara saçılan paralara zenginlik taslıyorlar.
    Cevapla
  • Lütfen 5 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen sınır getirmeyin yoksa yine gereksiz Türk oyunculara bir sürü para ödenecek ve oyuncular kendilerini geliştirmek için daha fazla çalışma ihtiyacı duymayacak. Rekabet iyidir. Zaten kumaşı iyi olan çalışkan Türk futbolcu yabancıyı kesecektir.
    Cevapla
  • Sef 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence TFF yöneticileri ile ugrasilmasi lazım. Yabancı geliyor futbolunu oynuyor. Onlar olmasa dandik bir lig olur. Alt yapılar rezil halde.
    Cevapla
  • nuri 5 yıl önce Şikayet Et
    bence 11 yabancı ideal .geri kalanlar rekabete girip formayı almalı
    Cevapla
  • Yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı sınırlamasından ziyade Futbola yabancılara sınırlama gelsin.Hasan Ali- Tarık Çamdal- Mustafa Pektemek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle