Süper Lig ekibinde Kocaman sürprizi!

Teknik direktör İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırma kararı alan Çaykur Rizespor'un Aykut Kocaman'a teklif götüreceği iddia edildi.

Süper Lig ekibinde Kocaman sürprizi!
Süper Lig ekibinde Kocaman sürprizi!
GİRİŞ 04.09.2018 10:21 GÜNCELLEME 04.09.2018 16:47
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de ilk hoca ayrılığı Çaykur Rizespor'dan geldi. Lige 4 haftada 2 puan alarak başlayan Rizespor, teknik direktör İbrahim Üzülmez ile yolları ayırma kararı aldı.

Çaykur Rizespor yönetiminin Üzülmez'in yerine Aykut Kocaman'ı düşündüğü iddia edildi. İbrahim Üzülmez ile fesih işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çaykur Rizespor yönetiminin Fenerbahçe'nin eski hocası Aykut Kocaman'a teklif götüreceği öğrenildi.

 

 

Aykut Kocaman; İstanbulspor, Malatyaspor, Konyaspor, Ankaraspor, Fenerbahçe, Konyaspor ve son olarak yine Fenerbahçe'yi çalıştırdığı 18 yıllık teknik direktörlük kariyerine 1 Süper Lig şampiyonluğu 3 Türkiye Kupası sığdırdı.

YORUMLAR 33
  • Mardinli 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam AYKUT KOCAMAN. İnşallah Milli Takımın Başına Geçer.
    Cevapla
  • Aykut Sever 5 yıl önce Şikayet Et
    Seni seviyoruz Hocam, Cocu gelince anlaşıldı Terzide sıkıntı yok kumaş da hata var... Senin duruşun Efendiliğin yeter. Adamsın Hoca.
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Kocaman Anadolu kulüplerinde yeterrince çalıştı. Artık sırada Milli Takım var...
    Cevapla
  • Milli 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hoca illi takıma
    Cevapla
  • Hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hoca yerli hocaların içinde bana göre 1 numara Rize sabırlı olup aykut hocayı sonuna kadar destekler ve istediği takımı kurmasına yardımcı olur ise şampiyonluk da görürler Kesinlikle başarılı olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle