Süper Lig'de ilk ayrılık! Daha 4. haftada...

Süper Lig'in ilk 4 haftasında galibiyet göremeyen Çaykur Rizespor, teknik direktör İbrahim Üzülmez'in görevine son verme kararı aldı.

Süper Lig'de ilk ayrılık! Daha 4. haftada...
Süper Lig'de ilk ayrılık! Daha 4. haftada...
GİRİŞ 03.09.2018 18:11 GÜNCELLEME 03.09.2018 19:45
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de ilk 4 haftayı 2 puanla geçen Çaykur Rizespor'da yönetim kurulu, İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırdı.

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Alınan kötü sonuçlar üzerine kulübün önünün açılması adına bugün hocamızla bir araya geldik. Kendisine görev değişikliğinin kulübün yararına olacağını ilettik. Yarın kendisi bize dönüş yapacak ve biz de bunun üzerine resmi bir açıklama yayınlayacağız" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de bu sezon görevine son verilen ilk teknik direktör olan İbrahim Üzülmez, Çaykur Rizespor ile ilk 4 maçta 2 puan toplamıştı.

 

ÇAYKUR RİZESPOR'DAN RESMİ AÇIKLAMA

Ligin ilk 4 haftasının ardından gelinen noktada Çaykur Rizespor Kulübünün önünü açmak için bir değişime ihtiyaç duyulduğu kesindir. Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu bu değişim için tüm hususları dikkate alarak çalışma başlatmış bulunmaktadır.  Bu bağlamda Teknik Direktörümüz Sayın İbrahim Üzülmez ile ilk görüşme bugün gerçekleştirilmiş olup Salı günü bir görüşme daha yapılacaktır.

4 maç sonucunda 2 puan toplayabilen Çaykur Rizespor 10 puan kaybetmiş ve tüm spor camiası kaybedilen puanların şaşkınlığı dillendirmiştir.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Sayın Hasan Kemal Yardımcı’nın Kaliteli bir ekip oluşturulması amacıyla sarf ettiği büyük çabanın neticeye yansımamış olması büyük taraftarımız gibi yönetim kurulunda da derin bir üzüntü oluşturmuş ve kötü gidişatın sonlandırılması için değişim kararı alınmıştır.

Taraftarımız emin olsun ki gerekli tüm değişim ve tedbirleri uygulamakta gecikilmeyecektir.

Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur. 

YORUMLAR 37
  • Omur 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulan sabır denen birşey vardır ibrahim üzülmez mi gol atacak bu ne ya topçu oynamaz hoca kov topçu maç seçer hoca kov topçu kulis yapar hocayı kov yazıklar olsun sonra da çıkarlar son hafta bizi trabzon düşürdü diye ağlar sızlarlar siz böyle yaptıkça daha çok ağlar daha çok küme düşmeye mecbursunuz
    Cevapla
  • Başkentli 5 yıl önce Şikayet Et
    Laf olsun diye konuşmayalım arkadaş
    Cevapla
  • doğrucu 5 yıl önce Şikayet Et
    sahada golleri İbrahim Üzülmezmi atacak.dangalaklar 90+6 aralığında 2 gol yiyolar.tıpkı beşiktaş gibi.bilirsiniz belki beşiktaş romanya takımından son 3 dkkada 2gol yiyip elenmişti.dünya rekoru idi.rizede bunu kırmaya uğraşıyor
    Cevapla
  • vanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    darısı cocunun basına
    Cevapla
  • hamsi 5 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspora mana bulurlar ilk önce takım olun düşmeyi hak ediyorsunuz
    Cevapla
  • abdulsamet 5 yıl önce Şikayet Et
    saçmalık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle