Bulut: Her takım mağlup olabilir ama...

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında 1-0 yenildikleri Atiker Konyaspor maçına ilişkin, "Her takım mağlup olabilir ama en azından biraz savaşarak bunu yapmış olsaydık bizim için daha iyi olacaktı." dedi.

Bulut: Her takım mağlup olabilir ama...
Bulut: Her takım mağlup olabilir ama...
GİRİŞ 01.09.2018 01:24 GÜNCELLEME 01.09.2018 01:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Erol Bulut, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, kötü oynayarak mağlubiyet aldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Her takım mağlup olabilir ama en azından biraz savaşarak bunu yapmış olsaydık bizim için daha iyi olacaktı. Futbolcularımdan kenarlardan atak yapmalarını istedim ama nedense hep merkezden oynamaya çalıştık, kalabalığa hep topu sürdük. Hatalarımızı iyi analiz edeceğiz. Bugün kötü bir futbol oynadık. Bazen böyle yenildiğinde sonraki maça daha iyi ayaklanıyorsun, daha iyi uyanıyorsun. Hatalarımızı analiz edeceğiz. Önümüzdeki Beşiktaş maçına yeterince zamanımız var, toparlayacağız ve ona göre yolumuza devam edeceğiz."

YORUMLAR 6
  • Vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    Erol bey yavaş yavaş sona yaklasiyorsun gibi geldi bana. Üç hafta puan aldın ama nasıl aldın. Bir tane doğru dürüst atağın yok. Hep defans yaptın şansa bir gol ile maç aldın. Bak nasılmis seninle aynı zihniyette oynayan takıma yenildin. Artık düşüş başladı
    Cevapla
  • Sus 5 yıl önce Şikayet Et
    Bos konusma ya adam gibi adam
    Cevapla
  • al7 5 yıl önce Şikayet Et
    Malatya havaya erken girmiş. Mağlubiyet seriniz devsm edecek sanki.
    Cevapla
  • Ahmet bjk 5 yıl önce Şikayet Et
    Rıza çalımbay ne zaman güzel futbol düşünecek merak ediyorum. Şunlardan bir kurtulamadık.
    Cevapla
  • Hasan44 5 yıl önce Şikayet Et
    Rıza hoca oynatmamak için oynadı. Fırsatı bulunca golüde attı. Malatyalı oyuncakların ruhsuz isteksiz tavırları fark oluşturmayınca maçı verdi.Klişe söz lig uzun bir maraton önümüzdeki maçlara bakacağız.
    Cevapla
  • 4444MALATYA gurbet 5 yıl önce Şikayet Et
    ADEM KARDESIME SELAM sinamada resim cekdirdim kapdan basarilar dilerim gözler sizde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle