Sivasspor, Pogba’yla anlaşma sağladı!

Geride kalan iki haftada savunması alarm veren Sivasspor, stopere düşündüğü Pogba transferinde mutlu sona ulaştı. Geçen sezon Gençlerbirliği forması giyen oyuncuyla anlaşmaya varıldı

Sivasspor, Pogba’yla anlaşma sağladı!
Sivasspor, Pogba’yla anlaşma sağladı!
GİRİŞ 25.08.2018 12:36 GÜNCELLEME 25.08.2018 12:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış


Transfer döneminin sona ermesine kısa bir süre kala hareketli saatler yaşayan takımlardan bir tanesi de Sivasspor. Özellikle savunma bölgesine takviye yapmayı planlayan Yiğidolar’da bir süredir gündeme gelen isim dünyaca ünlü yıldız Paul Pogba’nın ağabeyi Florentin Pogba’ydı.

Küme düşen Gençlerbirliği’nden ayrıldıktan sonra bonservisini eline alan ve çalışmalarını bireysel olarak sürdüren 28 yaşındaki futbolcuyla yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve transferin imzaya kaldığı öğrenildi. Yaz döneminde hazırlıklarını sürdürürken idmanlarda Sivasspor forması giyen Pogba, Yiğidolar’da oynamayı çok istediğini göstermişti. Paylaştığı videodan sonra Sivasspor taraftarlarından da birçok mesaj alan oyuncunun imza atmak için gün saydığı gelen haberler arasında.
 
Orta saha alarmı
 
Sivasspor’un bir ayönce masaya oturduğu, ancak anlaşmaya varamadığı Erdem Şenyeniden gündeme geldi. Mert Hakan Yandaş ve Ndinga’nın yaşadığı sakatlıklar nedeniyle orta sahaya da bir takviye yapması zorunlu haline gelen Kırmızı-Beyazlılar’ın Erdem’le anlaşmasına kesin gözle bakılıyor. (Fanatik)

YORUMLAR 1
  • manager 5 yıl önce Şikayet Et
    Gecen hafta almanyanin 3.lig takimi uerdingen ile antremana cikip begenilmeyip gönderilen bu oyuncu, sivasspor ile anlasmasi ligimizin kalitesini en iyi sekilde göstermektedir.
    Cevapla