Üzülmez: Sadece mücadele ettik

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile golsüz berabere kalan Çaykur Rizespor'da teknik direktör İbrahim Üzülmez, maç sonunda açıklamalarda bulundu. Üzülmez, "Tatmin eden bir oyun ortaya koyamadık" dedi.

Üzülmez: Sadece mücadele ettik
Üzülmez: Sadece mücadele ettik
GİRİŞ 24.08.2018 22:54 GÜNCELLEME 24.08.2018 22:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

 Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftası açılış  karşılaşmasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 0-0 berabere kalan Çaykur  Rizespor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, "Oyun bizi tatmin etmedi ama bir  puan önemlidir. Bu ligde her puan değerlidir." dedi. 
 
Üzülmez, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, saha  içerisinde istediklerini yapamadıklarını belirtti.
 
Kısa sürede iki maç oynadıklarının altını çizen Üzülmez, " Sadece  mücadele ettik. Yorgun olacağımızı biliyorduk ama bu kadar bireysel hata yapmayı  beklemiyorduk. İlk yarı Erzurumspor bizden iyi oynadı. İkinci yarı iyi oynadık  ama pozisyon bulamadık." diye konuştu.
 
Taraftara teşekkür eden Üzülmez, "Onlara ihtiyacımız vardı ve yanımıza  oldular. Oyun bizi tatmin etmedi ama bir puan önemlidir. Bu ligde her puan  değerlidir. Takviyeye ihtiyacımız var. Vedat hazırlık maçları dahil 8 maçtır  oynuyor. Oyundan çıkaramıyorum. Onun da zihinsel olarak dinlenmeye ihtiyacı var.  Bu lig kaliteli bir lig. Kaliteyi ve rekabeti artıracak oyuncu almamız lazım."  şeklinde konuştu.
 
Daha fazla mücadele etmeleri gerektiğine değinen Üzülmez, şöyle devam  etti:
 
"Slovenya kampından beri söylüyoruz. Son zamanlardaki döviz kuru  dalgalanması işleri zorladı. Bir taraftan da bu kenti ileri taşımaya çalışıyoruz.  Oyun içerisindeki bazı kalite eksiklikleri puan kayıplarına sebep oluyor. Sonuna  kadar mücadeleye devam. Transfere ihtiyaç var ve artık geç kalmamalıyız."

YORUMLAR 2
  • ASLANBEY li 5 yıl önce Şikayet Et
    Hemşerim ibo sırf konuşuyorsun Takımın çok kötü bir tane öne çıkan topçu yok defans oyuncuların top ıskalıyor forvet adeta kağnı arabası gibi kanatlar adam geçemiyor kısacası DOSTİBİ İBO
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    yorgun olacağımızı biliyorduk demiş, tabi avrupa maclarina ciktiklari icin yorgun olmaları normal, bu nasil is futbolcu haftada bir mac yapip nasil yorgun olabilir?
    Cevapla