Mesut Bakkal: Gerekli dersi çıkaracağız

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Talihsiz bir maç oynadık. Oyuncularımız, bunu telafi edecek güce sahipler. Gerekli dersi çıkarıp yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Mesut Bakkal: Gerekli dersi çıkaracağız
Mesut Bakkal: Gerekli dersi çıkaracağız
GİRİŞ 20.08.2018 01:45 GÜNCELLEME 20.08.2018 01:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, MKE Ankaragücü yenilgisinden gereken dersi çıkarıp, bu mağlubiyeti telafi edebilecek güce sahip olduklarını söyledi.

Bakkal, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında MKE Ankaragücü'ne 2-0 mağlup oldukları maçın ardından basın toplantısı düzenledi.

Oyuna iyi başladıklarını belirten Bakkal, şunları kaydetti:

"10 kişi kalmamıza rağmen yarı sahada oynayan bir takım vardı. Talihsiz gol yedik. Yediğimiz birinci golden sonra toparlanmaya çalıştık. Bugün özellikle ilk devredeki oyunumuzla ve 10 kişi kalana kadar mağlubiyeti hak etmedik. Talihsiz bir maç oynadık. Oyuncularımız, bunu telafi edecek güce sahipler. Gerekli dersi çıkarıp yolumuza devam edeceğiz."

"Onsuz da (Emre Akbaba) oynamaya alışmamız gerekiyor." diyen Bakkal, Galatasaray'a transfer olan futbolcunun boşluğunun nasıl doldurulacağına yönelik kararın kulüp yöneticileriyle yapılacak toplantıdan sonra verileceğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR 1
  • sinan 5 yıl önce Şikayet Et
    çabuk çıkar dersini 3-5 maç sonra kovulursun zaten ;)
    Cevapla