Kulüp televizyonları kapatılacak mı?

Kulüpler Birliği'nin kulüp kanallarının kapatılması konusunda anlaşmaya vardığı iddia edilmişti. Fenerbahçe'den konuyla ilgili yalanlama geldi.

Kulüp televizyonları kapatılacak mı?
Kulüp televizyonları kapatılacak mı?
GİRİŞ 16.08.2018 17:38 GÜNCELLEME 16.08.2018 20:18
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış


Kulüpler Birliği toplantısında kulüp televizyonlarının kapatılması konusunda anlaşmaya varıldığı iddia edildi. Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman'ın konuyla ilgili açıklama yapması beklenirken Fenerbahçe'den söz konusu haberlere yalanlama geldi.

Fenerbahçe'nin açıklaması şu şekilde;

Bugün, birçok farklı internet sitesinde ve sosyal medyada yer alan “Kulüp Kanalları Kapatılıyor” haberlerine dair kulübümüze gelen bilgi taleplerine istinaden açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Kulübümüzün, kanalımız FBTV ile ilgili, haberlerde yer alan şekilde bir tasarrufu bulunmamaktadır.

Kamuoyunun ve camiamızın bilgilerine sunarız.

 
Süper Lig'de mücadele eden dört takımın (Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Bursaspor) özel televizyon kanalları bulunuyor.

EROL BEDİR'DEN AÇIKLAMA

Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Vekili ve Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir de konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Toplantıya artık tüm başkanların gelmesinin de birlik beraberlik adına çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Bedir, konuşulanlar hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Bu toplantımızda kulüplerin tasarruf konuları gündeme geldi. Amatör branşlar, altyapılara yatırım, federasyonla ilişkiler, kulüplerin ekstra masraflarının kısılması, dövizin yükselmesi ve kulüplerin buna bağlı olarak sıkıntıya düşmesi gibi konular konuşuldu. Kulüp televizyonları konusu gündeme geldi ancak çok yüzeysel bir şekilde üstünden geçildi. Kulüp televizyonları kapatılacak, diye bir şey konuşulmadı. Bu toplantıdan tek başına televizyonları ve döviz kurunu manşete almak işi basitleştirmek olur."

YORUMLAR 14
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi kapatılsın
    Cevapla
  • Ali Özçelik 5 yıl önce Şikayet Et
    BursasporTV (BSTV) sadece DigiTürk ve internet üzerinden izlenebiliyor. Bursaspor'un televizyonu Bursa'da karasal yayın yapmayacaksa ben ne anladım o işten. FBTV, GSTV, BJKTV ise sadece DSmart ve DigiTürk'e hizmet ediyor yani kapanmaları kayıp olmaz.
    Cevapla
  • vatan millet 5 yıl önce Şikayet Et
    görüntü kalitesi sıfira yakın kurgu , röportaj zaten rezalet üstüne üstlük birde paralı fanatizmi söğüşlemek diye buna denir.
    Cevapla
  • arslan06 5 yıl önce Şikayet Et
    dogru ısabet bı karar olmus
    Cevapla
  • Mustafa çoban 5 yıl önce Şikayet Et
    Cok akillica bir tercih olmus
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle