Ankaragücü'den o sözlere büyük tepki: Özür dile!

Ankaragücü Kulübü, spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol’a tepki gösterdi. Sarı-lacivertli kulüp resmi bir açıklama yaparak deneyimli spor yorumcusundan özür beklediğini duyurdu.

Ankaragücü'den o sözlere büyük tepki: Özür dile!
Ankaragücü'den o sözlere büyük tepki: Özür dile!
GİRİŞ 14.08.2018 16:05 GÜNCELLEME 14.08.2018 16:08
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ankaragücü Kulübü’nden yapılan açıklama şu şekilde;

Geçtiğimiz gün beINSPORTS Haber kanalında yayınlanan beIN FINAL adlı programda Mehmet Demirkol, kulübümüz hakkında maksadını aşan yorumlarda bulunmuştur.

 

 

Demirkol ifadesinde, “İsmail Kartal’ı dinledim. Dedi ki savunmaya orta sahaya 3,4 oyuncu almamız lazım. Yani saha da hazır değil, takım da hazır değil. İyi bari formaları bulmuşsunuz” cümlelerine yer vermiştir.

MKE Ankaragücü’nün son 6 yıldır yaşadıklarını Mehmet Demirkol’un görmezden gelmesi kendi ayıbıdır. Kendisine sözde gazeteci diyen Mehmet Demirkol, ülkemizin ve başkentimizin değerli kulüplerinden 1910 yılında kurulmuş Ankaragücü’nün hangi şartlarda buralara geldiğini, ne zorluklar atlattığını bilmemektedir. Bir gazeteci olarak bunları bilmeden haddini ve maksadını aşan yorumlar yapmak kendisine yakışmamaktadır.

Mehmet Demirkol, siz dalga geçercesine “iyi bari formaları bulmuşsunuz” derken, masa başında habercilik yaptığınızı, bu anlamda kendi ayıbınızı da itiraf ettiğinizin farkında mısınız?

Mehmet Demirkol, Ankaragücü’nün hangi şartlar altında ait olduğu Süper Lig’e çıktığını biliyor musunuz? Mevcut yönetimimiz bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan kimin milyonlarca borcunu ödemektedir? Siz gazetecisiniz, neden bunları dile getirmiyorsunuz da aklınızca maksadınızı aşarak takındığınız alaycı üslupla dalga geçiyorsunuz?

Mehmet Demirkol, MKE Ankaragücü Spor Kulübü, kulüp Başkanı Sayın Mehmet Yiğiner önderliğinde Yönetim Kurlu ve muhteşem taraftarıyla birlikte adeta bir mucizeyi gerçekleştirerek, tertemiz iki şampiyonluk elde etmiş, geçmişin tüm kirini temizleyip kulübü kurumsal bir yapıya kavuşturmak için her geçen gün çok önemli hamleler gerçekleştirmektedir. Lütfedip araştırırsanız siz de o dalga geçen üslubunuzu değiştirir, yapılan çalışmaları takdir eder ve gerçek bir gazetecilik yapmış olursunuz. Ankaragücü camiası sizden özür beklemektedir!

YORUMLAR 9
  • bayırbucak 5 yıl önce Şikayet Et
    hangi şartlarda geldi 2.lig de gümüşhanede kendi taraftarı taşkınlık yaptı alavere dalavere ile gümüşhane 5 maç ceza yedi o sezon gümüşhaneye 2 maçtada yenilmişti ankaragücü sonra gümüşhane seyircisiz 5 maç oynayınca puan kaybetti ankara gücü hop 1.ligde
    Cevapla
  • Cincinli 5 yıl önce Şikayet Et
    Memet efendi sizin kisiliginiz 108 yillik efsane kulube dalga gecmeye yetmez Ankaragucu ne bedireler atlatmis muhtesem ttaraftariyla camiasiyla bu gunlere gelmistir siz once Ankaragucunun tekrar super lige donusunden dolayi kutlamayi ogrenin İsanbul takimlarina herkes yagcilik yapar onemli olan Anadolu takimlarinin yaninda olmaktir
    Cevapla
  • kaptan44 5 yıl önce Şikayet Et
    bu adam bu işi yapıyorsa sözde 3 büyük kulübden birinin şakşakçılığını yapıyordur aslında onun derdini biliyorum ank.gücünün gs ye yenilmesi nede olsa fb li elbette zoruna gidecektir ama burda bunu söyleyemiyor an.gücünü kullanıyor şu hor gördükleri anadolu takımları senin şakşakçılığını yaptığın kulüplerden daha adam gibi adam takımlarındandır
    Cevapla
  • ali bayram 5 yıl önce Şikayet Et
    bu Demirkol kimki bizeler akıl veriyor,onun bilgisini emin ol milyonlarca kişi sol cebinden çıkarır,kelime hazinesi 30 u geçmeyen bu adam,torpille ve yalakalıkla biryerlere gelmişse çokta s...de,böyle cahil adamları dinleyecek zamanım yok,bas gitsin cahil adama
    Cevapla
  • Aslan47 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı niye zorunuza gidiyor sizde saha diye bişeyde oynadığınızı mı zannediyorsunuz bide çıkıp pişkince konuşuyorsunuz ...Bir sahauı düzeltmek o kadar mı para istiyor sayın a.gücü başkanı işinizi doğru yapsanız kimse dalga geçmez sizinle türk futbolunu bu sahalarla mahvediyorsunuz kimse izlemek bile istemiyor artık
    Cevapla
  • hadi oradan 5 yıl önce Şikayet Et
    :) trilyon borçlar altında yüzen istanbul takımlarını millet izlemek istiyor mu sence? hep faso fiso hepiniz paylayacaksınız balon gibi ! avrupada sıfır başarı gelmiş burada anadolu kulubunu kötülüyor.
    Cevapla
  • Maraton 5 yıl önce Şikayet Et
    Birader o stad bizim değil, ilave olarak o stad da oynayacağımız ligin başlamasına 1 hafta kala belli oldu.sonrası içinde ekim ayında eryamanda ki yeni stada geçilecek.
    Cevapla
  • Ankaralı 5 yıl önce Şikayet Et
    Oğlum bak git...:-(
    Cevapla
  • ultra 5 yıl önce Şikayet Et
    hazımsızlık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle