Tarık Çamdal'a Süper Lig'den talip!

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, Galatasaray'ın 'kendine takım bul' dediği Tarık Çamdal'ı gündemine aldı.

Tarık Çamdal'a Süper Lig'den talip!
Tarık Çamdal'a Süper Lig'den talip!
GİRİŞ 30.07.2018 10:27 GÜNCELLEME 30.07.2018 10:27
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Transfere hız veren Yeni Malatyaspor, hücum hattını güçlendirmek için Bursaspor’dan ayrılan Sercan Yıldırım’ı kadrosuna katmaya hazırlanırken, sağ bek bölgesi için de çalışmalara başladı. Sarı- Kırmızılılar, Galatasaray’da kadroda düşünülmeyen Tarık Çamdal’ı listesine aldı.

Galatasaray cephesi transferde her türlü kolaylığı sağlayacağını belirtirken, Tarık’ın 1.6 milyon Euro’luk maaşı Malatyaspor’u düşündürüyor.

 

 

26 yaşındaki futbolcu, maaşında indirime giderse transfer gerçekleşebilir.

YORUMLAR 15
  • gsgsgs 5 yıl önce Şikayet Et
    YAHU MALATYA VERECEĞİNİ VERSİN. KALANINI GS KARŞILASIN.NE KADAR PARASINDAN KURTULURSAK O KADAR KARDIR.HEM KAMPLARDA BOŞUNA MASRAFI OLUYO.BOŞUNA UÇAK BİLETİ OLUYO.VERİN GİTSin.
    Cevapla
  • Aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Bedavada olsa gönderin gitsin. Utanmadan sıkılmadan bu kulüpte ne diye duruyor?
    Cevapla
  • adanalı 5 yıl önce Şikayet Et
    yav bu adam da ne mide var kardeşim, git diyorlar gitmiyor, oyna diyorlar oynayamıyor, hiç karakter kalmamış, tamam bir anlaşma yapmışsın şu kadar yıl oynarsam paramı alırım demişsin, parayı alıyon ama karşılığında oynayamıyon be kardeşim, git başka iş yap, senin neyine futbolculuk. milleti futboldan soğutuyon tarık.
    Cevapla
  • Abou 5 yıl önce Şikayet Et
    Asgari ücretli olsa çoktan kovulmuştu :)
    Cevapla
  • gltsry 5 yıl önce Şikayet Et
    Ünal Aysal'ın Galatasaray'a vermiş olduğu en büyük zararın fotoğrafı...
    Cevapla
  • kaptan44 5 yıl önce Şikayet Et
    bir malatyalı olarak şunu söyleyebilirim yaşım elli geçmişte malatyada amatörde oynadım mevkim defans tarığa vereceğiniz paranın yarısını bana verin ondan daha verimli olurum bu adamı türk futboluna lanse eden şahsiyetin hiç mi gözü yoktu sanırsam o şahsiyet göndermek istiyor acep niye aldırttı niye göndermeye çalışıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle