Porto'dan Atiker Konyaspor'a geliyor!

Konyaspor, bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen Majeed Waris transferinde Porto ile söz kesti.

Porto'dan Atiker Konyaspor'a geliyor!
Porto'dan Atiker Konyaspor'a geliyor!
GİRİŞ 28.07.2018 12:08 GÜNCELLEME 28.07.2018 12:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Geçen sezon büyük bir hayal kırıklığı yaratan Atiker Konyaspor, önümüzdeki sezon aynı sıkıntıları yaşamamak adına transferde gaza bastı. Sezonun sona ermesinin ardından Osmanlıspor'dan Umar Aminu'yu kiralamak isteyen ancak Nijeryalı futbolcuyu Çaykur Rizespor'a kaptıran Yeşil-Beyazlılar, rotasını eski Trabzonsporlu Majeed Waris'e çevirdi.

6 milyon Euro ödendi

 

 

İç Anadolu ekibi, transfer döneminin açılması sonrasında Fransız ekibi Lorient'ten, 6 milyon Euro karşılığında Porto'nun yolunu tutan Senegalli yıldızı kiralamak için Portekiz devinin kapısını çaldı.

Mavi- Beyazlılar'ın kiralama teklifini kabul ettiği belirtilirken, Waris'in de tekrardan Türkiye'ye dönmek istediği ve Konya'nın teklifine 'evet' dediği öğrenildi.

YORUMLAR 3
  • Konyaspor 5 yıl önce Şikayet Et
    Mükemmel. Ajax'ı devirdik, Şimdi de bu herifi aldık mı ilk 4 e girmek gerçek olur.
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Porto nun 80-90 futbolcusu var diye yorum yapıyorlar. Bir takıma en fazla 24-25 futbolcu lazım . Şimdi nereden baksan 55-65 futbolcunun satılması yada kiralanması gerekir. 2-3 sene önce TS nin 54 futbolcusu vardı. Bunları yönetmek zordur. Porto dan topçu diye yazmanın bir anlamı var mı? Böyle yazacağın 55-65 oyuncu var. Porto da oyuncu az olsaydı. yani satacağı yada kiralayacağı oyuncu 5-10 tane olaydı eh bunlar değerli denilebilirdi. Porto bunları kiralamaya yada satmaya mecbur CİMRİ olun biraz.
    Cevapla
  • ramço 5 yıl önce Şikayet Et
    bakarsın bunuda kaptırırlar ama isteyen yok galiba
    Cevapla