'Çok gizli sözleşme' ortaya çıktı

2016-17 sezonunun devre arasında Fenerbahçe'nin transfer etmek istese de alamadığı Mehmet Ekici ile ilgili Beşiktaş ve Trabzon'un kapalı kapılar ardında imzaladığı 'çok gizli sözleşme' ortaya çıktı.

'Çok gizli sözleşme' ortaya çıktı
'Çok gizli sözleşme' ortaya çıktı
GİRİŞ 13.06.2018 09:54 GÜNCELLEME 13.06.2018 11:31
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

2016-17 sezonunun devre arası transfer döneminde gündemi oldukça meşgul eden Mehmet Ekici ile ilgili ele geçen son belge, futbolumuzun kapalı kapılar ardındaki girift ilişkilerini gözler önüne seriyor. Söz konusu sezonda ilk yarının bitimiyle acil bir 10 numara arayışına giren Fenerbahçe ile Beşiktaş, o dönem Trabzon forması giyen Mehmet Ekici’nin transferi için karşı karşıya gelirken, Fırtına ile Kartal arasında çok özel bir sözleşme imzalandığı belirlendi. 
 
FENERBAHÇE, 2 MİLYON EURO'YU GÖZDEN ÇIKARMIŞTI!
 
Siyah-Beyazlılar’dan Olcay Şahan’ın Trabzonspor’a sadece 200 bin Euro’ya gerçekleşen transferi sırasında imzalanan bu sözleşmede cezai hükme de yer verilirken, “ Trabzonspor, Mehmet Ekici’nin 01.06.2017 tarihi öncesinde Beşiktaş dışında başka bir kulübe gitmesi halinde Beşiktaş’a cezai şart olarak 1 milyon 500 bin Euro ceza ödeyeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder” maddesi koyuldu. Fenerbahçe o süreçte 2 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkartmasına karşın, Trabzonspor yönetimi olumsuz yanıt vermişti. Ekici, Fener’e gitmekte ısrar edince Trabzonspor tarafından kadro dışı bırakılmıştı.


 
BEŞİKTAŞ BÜYÜK ZARAR ETTİ
 
Mehmet Ekici konusunda Beşiktaş yüklü bir parasal kayıp yaşadı. Oyuncuyu transfer edememesine karşın kasasından azımsanmayacak bir para çıkan Siyah-Beyazlı ekip bu şekilde değişik bir icraata imza atmış oldu. Bonservisi yaklaşık 2 milyon Euro edebilecek olan Olcay Şahan’ın sadece 200 bin Euro karşılığında Trabzonspor’a verilmesinin yanı sıra Mertcan Çam sözleşmesi de olayı değişik boyutlara getirdi. Fakat Siyah-Beyazlı ekip tüm bu maddi kayıplara karşılık Mehmet Ekici gibi son derece önemli bir ismin Fenerbahçe’ye transferine de bu şekilde adeta taş koymuş oldu. (Habertürk)

YORUMLAR 22
  • Abdülhamid 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim beddualarım gerçekleşiyor
    Cevapla
  • Erdal 5 yıl önce Şikayet Et
    Sozlesme degil de aralarindaki alisveris t'en herkesin haberi vardi. Yoksa Olcay Sahan 200 bin lik adammi, bu alisveriste zararli cikan takim tabiki Besiktas. Ne yazikki bu transferde Ekicinin de sonu oldu.
    Cevapla
  • sabah 5 yıl önce Şikayet Et
    yıllar önce fb mehmet topuzu Beşiktaş 'ın elinde aldığında fb 'yi küme düşürmeleri gerekir:))
    Cevapla
  • reel 5 yıl önce Şikayet Et
    zaten bu olay böyleydi ve bunu bilmeyen yok.sorsan efendi bjk.
    Cevapla
  • fb_1907 5 yıl önce Şikayet Et
    hamsilerin hem kupasını yedik, hem fitbolcisuni alduk da
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle