Trabzonspor 2. yarıda farka koştu!

Spor Toto Süper Lig'de 34. hafta maçında Trabzonspor evinde Kardemir Karabükspor'u 2. yarıda attığı gollerle 3-0 mağlup etti.

Trabzonspor 2. yarıda farka koştu!
Trabzonspor 2. yarıda farka koştu!
GİRİŞ 18.05.2018 19:57 GÜNCELLEME 18.05.2018 20:00
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor, sahasında Kardemir Karabükspor'u konuk etti. Teknik direktör Rıza Çalımbay ile son maçına çıkan Trabzonspor, evinde Karabükspor'u 3-0 mağlup etti.

Ligden haftalar önce düşen rakibine karşı etkisiz bir futbol ortaya koyan Trabzonspor'da galibiyeti getiren goller, 65 ve 90+2. dakikalarda Joao Pereira ve 88. dakikada Yusuf Yazıcı'dan geldi.

 

 

Trabzonspor oynadığı futbolla tat vermezken 74. dakikada Abdülkadir Ömür sakatlık geçirdi. Oyuna devam edemeyen genç futbolcu, sahadan sedye ile çıktı.

Bu sonucun ardından Trabzonspor, puanını 55'e çıkartarak ligi 5. sırada tamamladı. Karabükspor ise sıkıntılı geçen sezonunu 12 puan ile sonuncu bitirdi.

YORUMLAR 5
  • Anadolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Dün baktım tüm takımlar hiçbir iddiaları kalmamış ama hâlâ yabancı futbolcuları oynattilar.. genç ve yedek futbolcu ne zaman oynayacak acaba özellikle de türk yerli oyuncular
    Cevapla
  • Trabzonlu 5 yıl önce Şikayet Et
    tabi tabi çok önemliydi bu 3 puan
    Cevapla
  • Trabzonlu 5 yıl önce Şikayet Et
    İftar saatine maç koymak islam düşmanlığı yapmak demektir. Birileri TFF ye haddini bildirmeli
    Cevapla
  • Tarık Tekirdağ 5 yıl önce Şikayet Et
    Haydi Trabzon şampiyon luk için bastı r
    Cevapla
  • mustafa k. 5 yıl önce Şikayet Et
    yahu iş işten geçti, düşen kalan belli oldu.. Federasyon ne yaptıgını bilmiyor bence 2-3 hafta önce yapmalıydınız bunu Sayınnnn TFF yetkilileriiiiii..
    Cevapla