PFDK ceza yağdırdı! G.Saray, F.Bahçe, Beşiktaş...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Spor Toto Süper Lig'den 6 kulübe para cezası verdi.

PFDK ceza yağdırdı! G.Saray, F.Bahçe, Beşiktaş...
PFDK ceza yağdırdı! G.Saray, F.Bahçe, Beşiktaş...
GİRİŞ 03.05.2018 16:18 GÜNCELLEME 03.05.2018 17:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TFF'den yapılan açıklamada, Süper Lig'de geride kalan hafta oynadıkları maçlarda yaşanan olaylar nedeniyle Fenerbahçe, Beşiktaş, Bursaspor, Atiker Konyaspor, Galatasaray ve Trabzonspor'a çeşitli para cezalarının uygulandığı belirtildi.

PFDK'nin Fenerbahçe'ye 260 bin, Beşiktaş'a 215 bin, Bursaspor'a 189 bin, Atiker Konyaspor'a 60 bin, Galatasaray ve Trabzonspor'a 15 biner lira para cezası verdiği aktarıldı.

 

 

Bursaspor görevlisi Gökhan Tokcan'a da 15 gün hak mahrumiyeti cezası uygulayan kurulun, taraftarlarının neden olduğu disiplin ihlallerinden dolayı Galatasaray ve Bursaspor'a iç saha, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Atiker Konyaspor'a da dış saha maçlarında tribünlerinin bir bölümü için elektronik bilet bloke cezaları verdiği kaydedildi.

- Samsunspor'a 2 maç seyircisiz oynama cezası

PFDK'nin, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'a, Akın Çorap Giresunspor ile oynanan maçta taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası verdiği bildirildi.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta Muğlaspor maçına çıkmayan Kayseri Erciyesspor'un bir sezonda ikinci kez müsabakaya çıkmamasından dolayı 3-0 mağlup sayılmasına, bir alt lige düşürülmesine ve bundan sonra bu takımla maçı olan ekiplerin karşılaşmaları oynamadan hükmen galip ilan edilmesine karar verildiği duyuruldu.

YORUMLAR 2
  • palet 5 yıl önce Şikayet Et
    fenerasyon elinden geldigince kollamaya devam.gerçek suçlu varken bahanelerle ceza yagdır Allah rahmet eylesin Türk futbolu bir zamanlar iyi idi.birde utanmadan 2024 adayıyım söyle millet seni en iyi bilendir.cöplüğünü önce temizle öyle gel derler.
    Cevapla
  • karadut 5 yıl önce Şikayet Et
    Yuh artık TFF. Statda idim. 90 dakika küfreden Konya'ya 60 bin, sadece "Hain Volkan" tezahüratına mı bu kadar ağır cezalar verdin Bursaspor'a. Empati kurma yeteneğiniz varsa neler düşündüğümü anlamışsınızdır.
    Cevapla