TFF'ye bir başvuru daha! "Maça çıkamayız"

Kayserispor, 6 Mayıs Pazar 16:00 olarak açıklanan Beşiktaş maçı için hazırlıkların yapıldığını ve maçın gününün değiştirilmemesi gerektiğini açıkladı. Sarı-Kırmızılılar aksi bir durumda maça bile çıkılmasını engelleyebilecek durumların oluşabileceği belirtildi.

TFF'ye bir başvuru daha! "Maça çıkamayız"
TFF'ye bir başvuru daha! "Maça çıkamayız"
GİRİŞ 02.05.2018 16:11 GÜNCELLEME 02.05.2018 21:51
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile oynayacakları maçla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'na bir başvuruda bulundu.

Kayserispor Kulübü'nden yapılan açıklamada, mücadelenin daha önce belirlendiği gibi 6 Mayıs Pazar saat 16:00'da oynanması gerektiği, aksi bir durumda maça bile çıkılmasını engelleyebilecek durumların oluşabileceği belirtildi.

Kayserispor'dan yapılan açıklamada "Kafileye yetecek sayıda yer bulunan bir uçuşun bulunmaması sebebiyle maça çıkmamız mümkün olmayabilir" ifadelerine de yer verildi.

Fenerbahçe de geçtiğimiz gün Türkiye Futbol Federasyonu'na şampiyonluk yarışı içerisindeki takımların maçlarının aynı gün ve aynı saatte oynanması gerektiği yönünde bir başvuruda bulunmuştu.

TFF'nin önceden belirlediği programa göre Beşiktaş-Kayserispor ve Fenerbahçe-Bursaspor maçları 6 Mayıs Pazar 16:00'da, Akhisarspor-Galatasaray maçı ise aynı gün saat 19:00'da oynanacak. Medipol Başakşehir-Sivasspor maçı ise 4 Mayıs Cuma günü oynanacak.

İşte Kayserispor'un TFF'ye gönderdiği yazı...

YORUMLAR 25
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Elbirliği ile GS hizmet ediyorlar. Renkleride Sarı - kırmızı Eskiden uçak mı varmı. Sahi 1987 yılında 302 otobüsle giderken Samsunlu kaza geçiren futbolcuların başka ülkenin takımıydı? neden kafaları 2018 model başkan kadar basmadı veya akıllarına gelmedi ? ..
    Cevapla
  • dddddddd 5 yıl önce Şikayet Et
    Geçmişte de aynı güne alınıyordu son haftalarda maçlar. Niye bugün batmaya başladı. Aptal futbol yüzünden ülkeyi germeye çalışanlar. TFF de buna çanak tutuyor
    Cevapla
  • bjk5656 5 yıl önce Şikayet Et
    bıyıklar bir insana bu kadarmı yakışmaz
    Cevapla
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ligde sadece şampiyonluk yarışı yok. Küme düşme mücadelesi de veriyor takımlar. O yüzden maçlar ayni saatte başlatılmalı.
    Cevapla
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Kahvede vatandaslar Kayseri-Akhisar maçının çok önemli bir maç olduğunu konuşuyor. ilen Galatasaray'a haksızlıkla yenilen Alanya ,Kayseriyi yenerek lige tutundu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle